SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Reşat Ok yeniden MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı oldu

KÜLTÜR 24.04.2017 - 09:43, Güncelleme: 24.04.2017 - 09:43
 

Reşat Ok yeniden MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı oldu

MHP Zeytinburnu 11.Olağan ile kongresi Elit Düğün salonunda geniş bir katılımla yapıldı. Kongreye tek liste ile gidildi. Mevcut ilçe Başkanı Reşat Ok oy birliğiyle yeniden MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gününe denk gelen kongre İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Kongrede çocukların Bayramı kutlandı. Kongrenin Divan Başkanlığına MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı, Katip Üyeliklerine;  MHP İl Başkan Yrd. Ali Külünk ve Prof .Dr. Sabri Sümer, Enver Çolak seçildi. Kongrenin açılış konuşmasını MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı yaptı. Pınarbaşı sözlerine Türk milleti kuruluşunda 100 Yıl sonra yine işgal girişimiyle karşı karşıya kaldı diyerek başladı. Başbuğ Pınarbaşı sözlerine şöyle devam etti. 1915’te Yunanlılar nasıl İzmir’i işgal için geldilerse 15 Temmuz gecesi de Ordumuzun üniformasını giymiş ülkemizi işgal etmek isteyen hainler karlısında Türk milliyetçileri yine bir duruş göstermiştir. İşte bu duruşun mimarı Genel Başkanımızın selamını size getirdim. Eğer Milliyetçi hareket düşerse Türkler kaybeder İslam alemi kaybeder. 2003 yılından bugüne hem ordumuz hem de Milliyetçi Hareket ile uğraşan FWTÖ örgütü 15 Temmuz gecesi ülkemizi yıkmaya geldi. 15 Temmuz gecesi MHP Genel Merkezinin ışıklarının yanmasıyla ülkücü hareket sahaya iniyor ve Tankların frenine basılıyor ve Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımız hainlere silahını doğrultuyor ve sancağımız yere düşmüyor. Biz niçin Anayasa değişikliğine Evet dedik. Ülkemizin bekas sorunu için. Beka sorunu nedir diye soranlara bir örnek vereyim. 15 Temmuz gecesi gelen bir telefonla Özel Harekat Merkezi direnmeye geçiyor. Bu hainler bunun farkına varıp bu kahramanların başına bomba yağdırıyor orada 47 kahramanımız şehit oluyor. Bunların 20 Tanesinin cesedine ulaşılamıyor. 27 Tanesinin ise etrafında kolu bacağı toplanıyor. Bu manzaradan sonra nasıl beka sorunu nedir diye sorulabilir. Biz milliyetçiler onun için 16 Nisan’da terör örgütlerinin değil devletimizin yanında durduk dedi. MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı’nın ardından kürsüye ikinci kez MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı seçilen Reşat Ok çıktı. Başkan Ok sözlerine hem Miraç Kandilini hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramını tebrik ederek başladı. Ok sözlerini şöyle sürdürdü. Listeye herkesi yazamıyoruz ve önemli olan listede yer almak değil ülkücü hareketin neferleri olarak hep beraber hareket etmektedir dedi. AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğitoğlu MHP kongresine rahatsızlığında dolayı katılamadı çelenk gönderdi ve ikinci kez ilçe Başkanlığı görevine seçilen Reşat Ok'u tebrik etti.  Kongreye CHP Meclis üyesi Satı Oral, Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer'de katıldı. MHP Zeytinburnu 11.Olağan kongresinde yönetim seçilen liste: Başkan: Reşat Ok, Yönetim Kurulu Üyeleri: Suna Düzenli, Mustafa Yavuz, Habib Kabucu, Mehmet Bıçkı, Gültekin Keleş, Emir Buhara Bilici, H. Ahmet Eskisarılı, Mustafa Aksu, Dursun Taşkıran, Bayram Almaz, Mehmet Çiftçi, Ahmet Demirci, Fatih Ege, Kadir Murat Baynal, Hasan Avlu, Cemal Kurşun, Zafer Kuran, Şükrü Acar, Eyüp Hakan Çelik, Osman Gelir, Uğur Eriç, Hüseyin Turcihan ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
MHP Zeytinburnu 11.Olağan ile kongresi Elit Düğün salonunda geniş bir katılımla yapıldı. Kongreye tek liste ile gidildi. Mevcut ilçe Başkanı Reşat Ok oy birliğiyle yeniden MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gününe denk gelen kongre İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Kongrede çocukların Bayramı kutlandı. Kongrenin Divan Başkanlığına MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı, Katip Üyeliklerine;  MHP İl Başkan Yrd. Ali Külünk ve Prof .Dr. Sabri Sümer, Enver Çolak seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı yaptı. Pınarbaşı sözlerine Türk milleti kuruluşunda 100 Yıl sonra yine işgal girişimiyle karşı karşıya kaldı diyerek başladı. Başbuğ Pınarbaşı sözlerine şöyle devam etti. 1915’te Yunanlılar nasıl İzmir’i işgal için geldilerse 15 Temmuz gecesi de Ordumuzun üniformasını giymiş ülkemizi işgal etmek isteyen hainler karlısında Türk milliyetçileri yine bir duruş göstermiştir. İşte bu duruşun mimarı Genel Başkanımızın selamını size getirdim. Eğer Milliyetçi hareket düşerse Türkler kaybeder İslam alemi kaybeder. 2003 yılından bugüne hem ordumuz hem de Milliyetçi Hareket ile uğraşan FWTÖ örgütü 15 Temmuz gecesi ülkemizi yıkmaya geldi. 15 Temmuz gecesi MHP Genel Merkezinin ışıklarının yanmasıyla ülkücü hareket sahaya iniyor ve Tankların frenine basılıyor ve Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımız hainlere silahını doğrultuyor ve sancağımız yere düşmüyor. Biz niçin Anayasa değişikliğine Evet dedik. Ülkemizin bekas sorunu için. Beka sorunu nedir diye soranlara bir örnek vereyim. 15 Temmuz gecesi gelen bir telefonla Özel Harekat Merkezi direnmeye geçiyor. Bu hainler bunun farkına varıp bu kahramanların başına bomba yağdırıyor orada 47 kahramanımız şehit oluyor. Bunların 20 Tanesinin cesedine ulaşılamıyor. 27 Tanesinin ise etrafında kolu bacağı toplanıyor. Bu manzaradan sonra nasıl beka sorunu nedir diye sorulabilir. Biz milliyetçiler onun için 16 Nisan’da terör örgütlerinin değil devletimizin yanında durduk dedi.

MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı’nın ardından kürsüye ikinci kez MHP Zeytinburnu ilçe Başkanı seçilen Reşat Ok çıktı. Başkan Ok sözlerine hem Miraç Kandilini hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramını tebrik ederek başladı. Ok sözlerini şöyle sürdürdü. Listeye herkesi yazamıyoruz ve önemli olan listede yer almak değil ülkücü hareketin neferleri olarak hep beraber hareket etmektedir dedi. AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğitoğlu MHP kongresine rahatsızlığında dolayı katılamadı çelenk gönderdi ve ikinci kez ilçe Başkanlığı görevine seçilen Reşat Ok'u tebrik etti.  Kongreye CHP Meclis üyesi Satı Oral, Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer'de katıldı.

MHP Zeytinburnu 11.Olağan kongresinde yönetim seçilen liste: Başkan: Reşat Ok, Yönetim Kurulu Üyeleri: Suna Düzenli, Mustafa Yavuz, Habib Kabucu, Mehmet Bıçkı, Gültekin Keleş, Emir Buhara Bilici, H. Ahmet Eskisarılı, Mustafa Aksu, Dursun Taşkıran, Bayram Almaz, Mehmet Çiftçi, Ahmet Demirci, Fatih Ege, Kadir Murat Baynal, Hasan Avlu, Cemal Kurşun, Zafer Kuran, Şükrü Acar, Eyüp Hakan Çelik, Osman Gelir, Uğur Eriç, Hüseyin Turcihan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.