SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Refah Partisi Zeytinburnu Teşkilatı İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı 

GÜNDEM 13.04.2020 - 17:29, Güncelleme: 13.04.2020 - 17:29
 

Refah Partisi Zeytinburnu Teşkilatı İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı 

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, Korona Virüsü nedeniyle işini kaybeden, zor durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor.

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Korona Virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında başta işsiz kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere vatandaşlara içerisinde gıda ve hijyenik malzemelerin bulunduğu yüzlerce yardım kolisi dağıttı.  Yardımlara ilişkin Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar, ‘’Genel başkanımız Fatih Erbakan'ın talimatı üzerine Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe yönetimi olarak hazırlamış oluğumuz yardım kolilerini teşkilat mensuplarımızla birlikte nöbetleşe olarak gece gündüz ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.Bizler Yeniden Refah Partisi olarak her zaman Birlik ve beraberliğin tesisi ve hayrın şerre galip gelmesi için yardımlaşıyoruz ve çalışıyoruz. Bu memlekette yaşayan her açtan biz hep beraber sorumluyuz, yaşayan her muhtaca koşmak boynumuzun borcudur düsturuyla her zaman özünde yardımlaşma ve dayanışma duygularını barındıran bu kadim memleketin emrinde olacağız. Rabbim bu hayra vesile olan başta il yönetimimiz olmak üzere herkesten razı olsun inşallah ‘şeklinde ifade edildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, Korona Virüsü nedeniyle işini kaybeden, zor durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor.

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Korona Virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında başta işsiz kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere vatandaşlara içerisinde gıda ve hijyenik malzemelerin bulunduğu yüzlerce yardım kolisi dağıttı. 

Yardımlara ilişkin Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar, ‘’Genel başkanımız Fatih Erbakan'ın talimatı üzerine Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe yönetimi olarak hazırlamış oluğumuz yardım kolilerini teşkilat mensuplarımızla birlikte nöbetleşe olarak gece gündüz ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.Bizler Yeniden Refah Partisi olarak her zaman Birlik ve beraberliğin tesisi ve hayrın şerre galip gelmesi için yardımlaşıyoruz ve çalışıyoruz. Bu memlekette yaşayan her açtan biz hep beraber sorumluyuz, yaşayan her muhtaca koşmak boynumuzun borcudur düsturuyla her zaman özünde yardımlaşma ve dayanışma duygularını barındıran bu kadim memleketin emrinde olacağız. Rabbim bu hayra vesile olan başta il yönetimimiz olmak üzere herkesten razı olsun inşallah ‘şeklinde ifade edildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.