SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ramazan Bayramı tatili 9 Gün

KÜLTÜR 22.08.2011 - 21:03, Güncelleme: 22.08.2011 - 21:03
 

Ramazan Bayramı tatili 9 Gün

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıkladı: Bayram Tatili 9 gün.Bayram boyunca köprü ve otoyollar ücretsiz..

Memur emeklisi, dul ve yetim aylıkları ile işsizlik maaşı bayramdan önce ödenecek. Ayrıca bayram tatili 9 gün olacak. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. TATİL VE MAAŞ MÜJDESİ Arınç'ın gündeminde, memurların beklediği emekli maaşları, bayram tatili ile Türkiye ve dünyanın yakından ilgilendiği konular vardı. Bayram nedeniyle 1.5 günlük idari izin müjdesi veren Arınç, emekli maaşlarının da bayram öncesi ödeneceğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kamu çalışanlarının 29 Ağustos Pazartesi günü yarım gün ve 2 Eylül Cuma günü tam gün idari izinli sayılacağını açıkladı. Konuyla ilgili Başbakan'ın genelgeyi imzaladığını söyleyen Arınç, 1-2 eylül tarihlerinde ödenen memur emeklisi ile dul ve yetim aylıklarının 23-26 Ağustos'ta işsizlik ödeneğinin de yine bayramdan önce ödeneceğini söyledi. Arınç ayrıca, otoyol ve köprü geçişlerinin ücretsiz olmasının da Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığını ve Cumhurbaşkanı Gül'ün onayına sunulacağını ifade etti.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıkladı: Bayram Tatili 9 gün.Bayram boyunca köprü ve otoyollar ücretsiz..
Memur emeklisi, dul ve yetim aylıkları ile işsizlik maaşı bayramdan önce ödenecek. Ayrıca bayram tatili 9 gün olacak.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

TATİL VE MAAŞ MÜJDESİ

Arınç'ın gündeminde, memurların beklediği emekli maaşları, bayram tatili ile Türkiye ve dünyanın yakından ilgilendiği konular vardı.

Bayram nedeniyle 1.5 günlük idari izin müjdesi veren Arınç, emekli maaşlarının da bayram öncesi ödeneceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kamu çalışanlarının 29 Ağustos Pazartesi günü yarım gün ve 2 Eylül Cuma günü tam gün idari izinli sayılacağını açıkladı.

Konuyla ilgili Başbakan'ın genelgeyi imzaladığını söyleyen Arınç, 1-2 eylül tarihlerinde ödenen memur emeklisi ile dul ve yetim aylıklarının 23-26 Ağustos'ta işsizlik ödeneğinin de yine bayramdan önce ödeneceğini söyledi.

Arınç ayrıca, otoyol ve köprü geçişlerinin ücretsiz olmasının da Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığını ve Cumhurbaşkanı Gül'ün onayına sunulacağını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.