SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Perihan Toğay, Muharrem orucunu İkitelli Cemevi’nde açtı

GÜNDEM 02.09.2020 - 21:42, Güncelleme: 02.09.2020 - 21:42
 

Perihan Toğay, Muharrem orucunu İkitelli Cemevi’nde açtı

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ile Kadın Kolları İl Başkanı Perihan Toğay, Muharrem ayı dolayısıyla İkitelli Cemevi’ni ziyaret ederken oruçlarını da burada açtılar.

İstanbul, İkitelli’de bulunan Cemevi’nde Alevi vatandaşlar ile bir araya gelen Şahin ve Toğay, cemevi derneği yönetimi tarafından son derece sıcak bir şekilde karşılandılar.Burada vatandaşlarla da sohbet etme imkanı bulan ikili, Alevi vatandaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken ülke gündemine ilişkin olarak da istişarelerde bulundular. İkitelli Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güler, İsa Mesih Şahin ve Perihan Toğay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Şahin ve Toğay’ı misafir etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.Kısa bir açıklama yapan İsa Mesih Şahin ise, “Burada Alevi vatandaşlarımızla bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyuz. Muharrem ayının İslam alemi ve bütün dünyaya huzur, mutluluk, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu. Ziyarete ilişkin kişisel sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan İsa Mesih Şahin, ” İkitelli Cemevi’ndeyiz. Muharrem Orucumuzu İkitelli Cemevi’nde açtık, dostluğun ve kardeşliğin olduğu bir akşam yaşadık.” ifadelerini kullandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ile Kadın Kolları İl Başkanı Perihan Toğay, Muharrem ayı dolayısıyla İkitelli Cemevi’ni ziyaret ederken oruçlarını da burada açtılar.

İstanbul, İkitelli’de bulunan Cemevi’nde Alevi vatandaşlar ile bir araya gelen Şahin ve Toğay, cemevi derneği yönetimi tarafından son derece sıcak bir şekilde karşılandılar.Burada vatandaşlarla da sohbet etme imkanı bulan ikili, Alevi vatandaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken ülke gündemine ilişkin olarak da istişarelerde bulundular.

İkitelli Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güler, İsa Mesih Şahin ve Perihan Toğay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Şahin ve Toğay’ı misafir etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.Kısa bir açıklama yapan İsa Mesih Şahin ise, “Burada Alevi vatandaşlarımızla bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyuz. Muharrem ayının İslam alemi ve bütün dünyaya huzur, mutluluk, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Ziyarete ilişkin kişisel sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan İsa Mesih Şahin, ” İkitelli Cemevi’ndeyiz. Muharrem Orucumuzu İkitelli Cemevi’nde açtık, dostluğun ve kardeşliğin olduğu bir akşam yaşadık.” ifadelerini kullandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.