SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Zeytinburnu’na geliyor

KÜLTÜR 27.03.2018 - 12:56, Güncelleme: 27.03.2018 - 12:56
 

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Zeytinburnu’na geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütü bir ay içinde ikinci büyük organizasyona imza atıyor. Üç Hafta önce öğretmenler evinde Zeytinburnu’nun kanaat önderlerini bir araya getiren CHP bu kez ZKS’de yerel yönetimi masaya yatırıyor.

Kısa bir süre önce Zeytinburnu Öğretmenevinde yapılan kahvaltılı istişare toplantısına Mutafa Sarıgül ve Bakırköy Belediye başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu katılarak Zeytinburnu CHP belediye başkan adayının seçimi kazanmasına yönelik her türlü maddi ve manevi desteği vereceklerini açıklamışlardı. Cumhuriyet Halk Partisinin İki önemli ismi Perşembe günü Zeytinburnu’na geliyor. CHP Zeytinburnu yaklaşık bir yıldır saha yerel seçimler için aktif olarak çalışıyor. Seçime Bir yıldan kısa bir süre kala çalışmalara iyice hız verildi. 3.Dönem Belediye Başkanı Doktor Adil Emecan ve CHP İlçe Başkanı Metin Doğan çalışmanın amiral gemisini yürütüyor. Bu çalışmalar kapsamında 2019’da CHP’nin İBB adayları içinde adı geçen Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ‘in katılacağı yerel yönetimler Gündemli toplantı 29 Mart 2018 Perşembe Günü Saat 19:30'da Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde yapılacak. Toplantıya yoğun katılım bekleniyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütü bir ay içinde ikinci büyük organizasyona imza atıyor. Üç Hafta önce öğretmenler evinde Zeytinburnu’nun kanaat önderlerini bir araya getiren CHP bu kez ZKS’de yerel yönetimi masaya yatırıyor.

Kısa bir süre önce Zeytinburnu Öğretmenevinde yapılan kahvaltılı istişare toplantısına Mutafa Sarıgül ve Bakırköy Belediye başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu katılarak Zeytinburnu CHP belediye başkan adayının seçimi kazanmasına yönelik her türlü maddi ve manevi desteği vereceklerini açıklamışlardı.

Cumhuriyet Halk Partisinin İki önemli ismi Perşembe günü Zeytinburnu’na geliyor. CHP Zeytinburnu yaklaşık bir yıldır saha yerel seçimler için aktif olarak çalışıyor. Seçime Bir yıldan kısa bir süre kala çalışmalara iyice hız verildi. 3.Dönem Belediye Başkanı Doktor Adil Emecan ve CHP İlçe Başkanı Metin Doğan çalışmanın amiral gemisini yürütüyor.

Bu çalışmalar kapsamında 2019’da CHP’nin İBB adayları içinde adı geçen Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ‘in katılacağı yerel yönetimler Gündemli toplantı 29 Mart 2018 Perşembe Günü Saat 19:30'da Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde yapılacak. Toplantıya yoğun katılım bekleniyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.