SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ÖZGENÇ GRUP 20 Yıllık tecrübesiyle hizmetinizde

GÜNDEM 30.08.2022 - 12:47, Güncelleme: 30.08.2022 - 12:47
 

ÖZGENÇ GRUP 20 Yıllık tecrübesiyle hizmetinizde

İşadamı Halis Özgenç tarafından 2000 Yılında kurulan ÖZGENÇ Grup 20 yılı aşkın bir süredir Zeytinburnu’ndan Türkiye’nin her bir noktasına hizmet vermektedir.

Özgenç Grup Kamera ve güvenlik sistemleri, Elektrik Malzemelerin toptan ve perakende satışı, Elektronik ürünlerin satışı, İşyeri alarm sistemleri, televizyon uydu sistemleri, seslendirme sistemleri ve televizyon hastanesi ile Türkiye’nin hizmetinde.  Toptan ve Perakende Televizyon satışının yanında Son Teknoloji Makinalarıyla ve uzman kadrosuyla arızalı Televizyonlarınız evden alınıyor aynı gün tamir edilerek evinize teslim ediliyor.  Özgenç Grup aynı zamanda İSTOÇ’daki toptan satış firması üzerinden E satış ağlarını kullanarak Türkiye’nin bir noktası ürün satmaktadır. Özgenç Grup satışını yaptığı her ürünün ardından 7/24 Servis hizmetiyle sürekli müşterilerinin yanında.. Özgenç grup sadece özel sektöre değil devlet kurum ve kuruluşlarını da hizmet vermektedir. İstanbul il sağlık müdürlüğüne bağlı 850 sağlık ocağının kamera ve Güvenlik sistemleri  Özgenç Grup tarafından montajı yapılarak teslim edildi. Bunun yanında Türkiye’nin önemli firmalarından biri olan Torku Fabrikasını güvenlik sistemleri, Ataköy’de Gazi sitesi, Ataköy sitesi ve Yunus Emre sitesinin 1200 Daire Kamera, Uydu ve Güvenlik sistemleri yine Özgenç Grup tarafından yapılarak teslim edildi.  Adres: Sümer Mahallesi Merv Caddesi No: 87-A Zeytinburnu/ İstanbul  Tel.0212 510 00 88 GSM: 0 532 490 33 77  www.ozgencguvenlik.com
İşadamı Halis Özgenç tarafından 2000 Yılında kurulan ÖZGENÇ Grup 20 yılı aşkın bir süredir Zeytinburnu’ndan Türkiye’nin her bir noktasına hizmet vermektedir.

Özgenç Grup Kamera ve güvenlik sistemleri, Elektrik Malzemelerin toptan ve perakende satışı, Elektronik ürünlerin satışı, İşyeri alarm sistemleri, televizyon uydu sistemleri, seslendirme sistemleri ve televizyon hastanesi ile Türkiye’nin hizmetinde. 
Toptan ve Perakende Televizyon satışının yanında Son Teknoloji Makinalarıyla ve uzman kadrosuyla arızalı Televizyonlarınız evden alınıyor aynı gün tamir edilerek evinize teslim ediliyor. 

Özgenç Grup aynı zamanda İSTOÇ’daki toptan satış firması üzerinden E satış ağlarını kullanarak Türkiye’nin bir noktası ürün satmaktadır. Özgenç Grup satışını yaptığı her ürünün ardından 7/24 Servis hizmetiyle sürekli müşterilerinin yanında..
Özgenç grup sadece özel sektöre değil devlet kurum ve kuruluşlarını da hizmet vermektedir. İstanbul il sağlık müdürlüğüne bağlı 850 sağlık ocağının kamera ve Güvenlik sistemleri  Özgenç Grup tarafından montajı yapılarak teslim edildi.

Bunun yanında Türkiye’nin önemli firmalarından biri olan Torku Fabrikasını güvenlik sistemleri, Ataköy’de Gazi sitesi, Ataköy sitesi ve Yunus Emre sitesinin 1200 Daire Kamera, Uydu ve Güvenlik sistemleri yine Özgenç Grup tarafından yapılarak teslim edildi. 

Adres: Sümer Mahallesi Merv Caddesi No: 87-A Zeytinburnu/ İstanbul 
Tel.0212 510 00 88 GSM: 0 532 490 33 77 

www.ozgencguvenlik.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.