SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Özer Yüksel Selvispor’da

19.07.2013 - 14:03, Güncelleme: 19.07.2013 - 14:03
 

Özer Yüksel Selvispor’da

Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor, Başakşehirspor’dan tecrübeli forvet Özer Yüksel ile yaptığı uzun görüşmelerin ardından 2013-2014 sezonu için sözleşme imzaladı.

Tecrübeli golcü Özer Yüksel, bu sezon Başakşehirspor forması ile 22′si 90 dakika 1′i 15 dakika olmak üzere 23 maçta çıkıp 16 gol atarak oldukça iyi bir istatistik yakaladı ve birçok takımın dikkatini çekti. Özer Yılmaz Kimdir? Futbola İBB’de başlayan ve profesyonel olan Özer Yüksel profesyonel olarak İBB, Zeytinburnu, Küçükköy, Güngören, Anadolu Selçukluspor, Ispartaspor, Aydınspor, Tarım Kredispor ve Alibeyköyspor’da 172 maça çıktı. 2010 yılında amatör liglere  dönen Özer Yüksel Ümraniyespor, Başakşehirspor, Çatalcaspor ve İstanbulspor’da forma giydi. Sezon başında tekrar Başakşehirspor’a dönen Özer Yüksel 23 maçta 16 gol atarak takımının kümede kalmasına büyük katkı sağladı.Özer Yüksel Profesyonel liglerde 167 maça çıkıp 14 gol attı. Bölgesel Amatör ligde de 10 maça çıktı.Özer Yüksel önümüzdeki sezon Selvispor forması giyecek. YEREL FUTBOL
Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor, Başakşehirspor’dan tecrübeli forvet Özer Yüksel ile yaptığı uzun görüşmelerin ardından 2013-2014 sezonu için sözleşme imzaladı.

Tecrübeli golcü Özer Yüksel, bu sezon Başakşehirspor forması ile 22′si 90 dakika 1′i 15 dakika olmak üzere 23 maçta çıkıp 16 gol atarak oldukça iyi bir istatistik yakaladı ve birçok takımın dikkatini çekti.

Özer Yılmaz Kimdir?

Futbola İBB’de başlayan ve profesyonel olan Özer Yüksel profesyonel olarak İBB, Zeytinburnu, Küçükköy, Güngören, Anadolu Selçukluspor, Ispartaspor, Aydınspor, Tarım Kredispor ve Alibeyköyspor’da 172 maça çıktı.

2010 yılında amatör liglere  dönen Özer Yüksel Ümraniyespor, Başakşehirspor, Çatalcaspor ve İstanbulspor’da forma giydi. Sezon başında tekrar Başakşehirspor’a dönen Özer Yüksel 23 maçta 16 gol atarak takımının kümede kalmasına büyük katkı sağladı.Özer Yüksel Profesyonel liglerde 167 maça çıkıp 14 gol attı. Bölgesel Amatör ligde de 10 maça çıktı.Özer Yüksel önümüzdeki sezon Selvispor forması giyecek.

YEREL FUTBOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.