SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Özel Zeytinburnu Sağlık Kabini Hizmete açıldı

KÜLTÜR 04.03.2018 - 18:02, Güncelleme: 04.03.2018 - 18:02
 

Özel Zeytinburnu Sağlık Kabini Hizmete açıldı

Merve Yiğit tarafından kurulan ve ‘Sağlıkta Önceliğimizsiniz’ Sloganıyla yola çıkan Özel Zeytinburnu Sağlık Kabini Zeytinburnu’nda hizmet vermeye başladı.

Evde sağlık hizmetlerinde amaç, günlük yaşam standartlarınızı en az etkileyecek şekilde doğru tedaviye doğru zamanda ve doğru kişiyle ulaşma yolunu sizlere sağlayarak hastalığın ve yetersizliğin olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yaşam kalitenizi yükseltmektir.  VIP HEMŞİRELİK HİZMETİ İş dünyasının yoğun temposunda sağlığınıza yeterince vakit ayıramıyorsanız Özel Zeytinburnu Sağlık Kabini, VIP Hemşirelik tam size göre bir hizmettir. Size özel hemşirenizle sağlık durumunuzu 7/24  takip ediyoruz. Doktorunuzla sürekli iletişim kurarak tüm gelişmeleri paylaşıyoruz. Beslenmenizden düzensiz ilaç kullanımına kadar sağlığınızı etkileyecek tüm etkenleri önceden tespit ediyoruz, alınacak önlemleri planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Sağlığınızı bize emanet edin… ÖZEL ZEYTİNBURNU SAĞLIK KABİNİ’NİN HİZMETLERİ -Enjeksiyon (İM-İV-SC) -Pansuman (Her çeşit) -Sutur (Dikiş alma) -Küçük Cerrahi Müdahaleler -Serum Takılması -Kan alma -Tansiyon Takibi  -Nebulizatör Tedavisi  -İdrar sondası, takılması ve bakımı  -Yara bakımı -Kan şekeri ölçümü -Evde sağlık hizmeti İLETİŞİM: Yenidoğan Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No: 94 Daire:1 Özer Apartmanı Zeytinburnu/ İstanbul Telefon: 0 544 448 31 30
Merve Yiğit tarafından kurulan ve ‘Sağlıkta Önceliğimizsiniz’ Sloganıyla yola çıkan Özel Zeytinburnu Sağlık Kabini Zeytinburnu’nda hizmet vermeye başladı.

Evde sağlık hizmetlerinde amaç, günlük yaşam standartlarınızı en az etkileyecek şekilde doğru tedaviye doğru zamanda ve doğru kişiyle ulaşma yolunu sizlere sağlayarak hastalığın ve yetersizliğin olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yaşam kalitenizi yükseltmektir. 

VIP HEMŞİRELİK HİZMETİ

İş dünyasının yoğun temposunda sağlığınıza yeterince vakit ayıramıyorsanız Özel Zeytinburnu Sağlık Kabini, VIP Hemşirelik tam size göre bir hizmettir. Size özel hemşirenizle sağlık durumunuzu 7/24  takip ediyoruz. Doktorunuzla sürekli iletişim kurarak tüm gelişmeleri paylaşıyoruz. Beslenmenizden düzensiz ilaç kullanımına kadar sağlığınızı etkileyecek tüm etkenleri önceden tespit ediyoruz, alınacak önlemleri planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Sağlığınızı bize emanet edin…

ÖZEL ZEYTİNBURNU SAĞLIK KABİNİ’NİN HİZMETLERİ

-Enjeksiyon (İM-İV-SC)
-Pansuman (Her çeşit)
-Sutur (Dikiş alma)
-Küçük Cerrahi Müdahaleler
-Serum Takılması
-Kan alma
-Tansiyon Takibi 
-Nebulizatör Tedavisi 
-İdrar sondası, takılması ve bakımı 
-Yara bakımı
-Kan şekeri ölçümü
-Evde sağlık hizmeti

İLETİŞİM: Yenidoğan Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No: 94 Daire:1 Özer Apartmanı Zeytinburnu/ İstanbul Telefon: 0 544 448 31 30

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.