SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Oyunları bozmak için 16 Nisan’da EVET

KÜLTÜR 07.04.2017 - 13:13, Güncelleme: 07.04.2017 - 13:13
 

Oyunları bozmak için 16 Nisan’da EVET

Zeytinburnu Afyonlular Dernek Başkanı, işadamı Adem Honça, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Referandumu ile ilgili Zeytinburnu Haber Gazetesine çok özel açıklamalar yaptı.

Önümüzde bir referandum süreci var. Geriye dönüp baktığımızda ülkemizde istikrarın olduğu dönemlerde hizmetin arttığını, çalışanların daha güzel hizmet üretme imkanı ve ortamı bulduğunu ve alım gücünün arttığını görmekteyiz. Dolayısıyla krizlerin olmadığı, istikrarın ve büyümenin sürdüğü Güçlü Bir Türkiye istiyoruz. Bu nedenle Referandumda  Afyonlular olarak ‘Evet’ diyoruz dedi Ülkede istikrarın devamı ve istikbalimiz için 'Evet' dememiz gerekiyor diyen Zeytinburnu Afyonlular Dernek Başkanı, işadamı Adem Honça, açıklamasında şu önemli noktaların altını çizdi. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu? Darbeler olmasın diye. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu? Terör olması diye. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu? İstikrarı sağlamlaştırmamız lazım. İstikrarımızı kesin bir şekilde ilan etmemiz lazım istikbalimizi garanti altına almamız lazım bütün bunları yapmak için halk oylamasında evet çıkması gerekiyor. 15 yılda yapılan 80 yılda yapılanlardan kat kat fazla ki bir ülkede birileri bir uğraş verip yapılmış ise bu statüko vesayet dediğimiz milleti düşünmeyenler yani sadece kendisini düşünenler bertaraf edildiğinde düşünün nasıl hizmetin üretileceğini. Şu anda bu olay parti olma meselesinden çıkmıştır. Şu anda bu parti meselesi değil milletin kendi meselesidir millet gidip kendi geleceğini oylayacaktır millet çıkacak evet ile bundan sonraki süreçte çok hızlı ve seri bir şekilde hizmet almak ister.  İki başlılık kalkacak ortadan, koalisyon ihtimali kalmayacak, hükümet hizmet üretecek meclis yasa yapacak bu millet kimi ister ise onu Cumhurbaşkanı yapacak ve yetkiyi ona verecek ikide bir de erken seçime gidilmeyecek. 5 yıl boyunca sürdürecekler 5 yıl sonra yeni insanlarımız gelecek beğenmiş iseler seçecekler beğenmemiş iseler yine istediklerini iktidara getirecekler. Bunu garanti altına alacak bir sistemdir. Şunu diyebilirsiniz neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu diye? Zaten tek başına iktidar değil mi diyebilirsiniz. İşadamı Adem Honça, Şunu günlük hayatta hepimiz yapmıyor muyuz? Siz kendi eviniz veya işiniz ile uğraşıyor olurken günlük işleriniz ile uğraşıyorsunuz ama geleceğinize yönelik bir tavır alırsınız değil mi. İleride tekrar koalisyonlar ile karşılaşmayalım, tekrar bu ülkeye sıkıntı çıkartılmasın, darbeler yaşanmasın, terör bertaraf edilsin diye böyle bir referanduma ihtiyaç duyuldu. İnşallah 16 Nisanda sandık başına gideceğiz güçlü bir şekilde İnşallah Evet oyunu vereceğiz ve güçlü bir Türkiye’nin temellerini hep birlikte atacağız dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Afyonlular Dernek Başkanı, işadamı Adem Honça, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Referandumu ile ilgili Zeytinburnu Haber Gazetesine çok özel açıklamalar yaptı.

Önümüzde bir referandum süreci var. Geriye dönüp baktığımızda ülkemizde istikrarın olduğu dönemlerde hizmetin arttığını, çalışanların daha güzel hizmet üretme imkanı ve ortamı bulduğunu ve alım gücünün arttığını görmekteyiz. Dolayısıyla krizlerin olmadığı, istikrarın ve büyümenin sürdüğü Güçlü Bir Türkiye istiyoruz. Bu nedenle Referandumda  Afyonlular olarak ‘Evet’ diyoruz dedi

Ülkede istikrarın devamı ve istikbalimiz için 'Evet' dememiz gerekiyor diyen Zeytinburnu Afyonlular Dernek Başkanı, işadamı Adem Honça, açıklamasında şu önemli noktaların altını çizdi. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu? Darbeler olmasın diye. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu? Terör olması diye. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu? İstikrarı sağlamlaştırmamız lazım. İstikrarımızı kesin bir şekilde ilan etmemiz lazım istikbalimizi garanti altına almamız lazım bütün bunları yapmak için halk oylamasında evet çıkması gerekiyor. 15 yılda yapılan 80 yılda yapılanlardan kat kat fazla ki bir ülkede birileri bir uğraş verip yapılmış ise bu statüko vesayet dediğimiz milleti düşünmeyenler yani sadece kendisini düşünenler bertaraf edildiğinde düşünün nasıl hizmetin üretileceğini. Şu anda bu olay parti olma meselesinden çıkmıştır. Şu anda bu parti meselesi değil milletin kendi meselesidir millet gidip kendi geleceğini oylayacaktır millet çıkacak evet ile bundan sonraki süreçte çok hızlı ve seri bir şekilde hizmet almak ister.

 İki başlılık kalkacak ortadan, koalisyon ihtimali kalmayacak, hükümet hizmet üretecek meclis yasa yapacak bu millet kimi ister ise onu Cumhurbaşkanı yapacak ve yetkiyi ona verecek ikide bir de erken seçime gidilmeyecek. 5 yıl boyunca sürdürecekler 5 yıl sonra yeni insanlarımız gelecek beğenmiş iseler seçecekler beğenmemiş iseler yine istediklerini iktidara getirecekler. Bunu garanti altına alacak bir sistemdir. Şunu diyebilirsiniz neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu diye? Zaten tek başına iktidar değil mi diyebilirsiniz.

İşadamı Adem Honça, Şunu günlük hayatta hepimiz yapmıyor muyuz? Siz kendi eviniz veya işiniz ile uğraşıyor olurken günlük işleriniz ile uğraşıyorsunuz ama geleceğinize yönelik bir tavır alırsınız değil mi. İleride tekrar koalisyonlar ile karşılaşmayalım, tekrar bu ülkeye sıkıntı çıkartılmasın, darbeler yaşanmasın, terör bertaraf edilsin diye böyle bir referanduma ihtiyaç duyuldu. İnşallah 16 Nisanda sandık başına gideceğiz güçlü bir şekilde İnşallah Evet oyunu vereceğiz ve güçlü bir Türkiye’nin temellerini hep birlikte atacağız dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.