SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Otomobilin Altından Çıkan Cesedin Sırrı Çözüldü

KÜLTÜR 18.02.2015 - 12:27, Güncelleme: 18.02.2015 - 12:27
 

Otomobilin Altından Çıkan Cesedin Sırrı Çözüldü

Zeytinburnu'nda yoldan geçen sürücülerin uyarısıyla durdurulan bir otomobilin altında sürüklenen adama 31 yaşındaki Betül Ö.'nün çarptığı ortaya çıktı.

İstanbul Bayrampaşa Sağmalcılar Viyadüğü'nde bir otomobilin altında kalarak yaklaşık 5 kilometre sürüklenen yaşlı adama ilk çarpan kişinin ehliyetsiz kadın sürücü 31 yaşındaki Betül Ö. olduğu belirlendi. Feci bir şekilde yaşamını kaybeden 64 yaşındaki Murat Kapuci'yi ise ailesi teşhis etti. Bayrampaşa Sağmalcılar Viyadüğü'nde gece yarısı meydana gelen trafik kazasında, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir adama otomobil çarptı.  CESET OTOMOBİLİN ALTINDAN ÇIKTI  Kazadan haberi olmayan Sezer D. otomobiliyle yaşlı adamı yaklaşık 5 kilometre otomobilin altında sürükledi. Vatan Caddesi'ne yakın bir noktada Anıt Mezar mevkiinde diğer sürücülerin ikazı sonucu otomobilini durduran Sezer D., gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Yaşlı adamın cesedi otomobilin altından çıkartıldı.  AYNA BARKODU ZANLIYI ELE VERDİ  Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, kazanın ilk olduğu Sağmalcılar Viyadüğü üzerinde bir adet ayna parçası ve üzerinde barkod tespit etti. Yapılan araştırma sonucunda o ayna barkodunun 2013 model beyaz bir araca ait olduğu tespit edildi. Kazanın olduğu yol güzergâhı boyunca MOBESE kamera görüntülerini inceleyen polis, sol aynası kırık olan ve markası ayna barkoduyla belirlenen beyaz otomobili tespit etti. Plakası alınan otomobilin Fatih'te oturan kadın sürücü Betül ö.'ye ait olduğunu belirledi. Ölümlü bir kazaya karıştıktan sonra kayıplara karışan kadın sürücü Betül Ö. gözaltına alındı. Betül Ö.'nün ehliyetinin olmadığı tespit edildi.  "DURDUM AMA GÖREMEDİM"  Betül Ö., polise verdiği ilk ifadesinde, "Kaza sonrası durdum, ancak hava karanlık olduğu için kimseyi görmedim. Daha sonra olay yerinden ayrıldım, kazanın dehşetini daha sonra televizyonlardan izledim. Ondan sonra korktuğum için polise teslim olmadım" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nda yoldan geçen sürücülerin uyarısıyla durdurulan bir otomobilin altında sürüklenen adama 31 yaşındaki Betül Ö.'nün çarptığı ortaya çıktı.

İstanbul Bayrampaşa Sağmalcılar Viyadüğü'nde bir otomobilin altında kalarak yaklaşık 5 kilometre sürüklenen yaşlı adama ilk çarpan kişinin ehliyetsiz kadın sürücü 31 yaşındaki Betül Ö. olduğu belirlendi. Feci bir şekilde yaşamını kaybeden 64 yaşındaki Murat Kapuci'yi ise ailesi teşhis etti. Bayrampaşa Sağmalcılar Viyadüğü'nde gece yarısı meydana gelen trafik kazasında, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir adama otomobil çarptı.

 CESET OTOMOBİLİN ALTINDAN ÇIKTI

 Kazadan haberi olmayan Sezer D. otomobiliyle yaşlı adamı yaklaşık 5 kilometre otomobilin altında sürükledi. Vatan Caddesi'ne yakın bir noktada Anıt Mezar mevkiinde diğer sürücülerin ikazı sonucu otomobilini durduran Sezer D., gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Yaşlı adamın cesedi otomobilin altından çıkartıldı.

 AYNA BARKODU ZANLIYI ELE VERDİ

 Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, kazanın ilk olduğu Sağmalcılar Viyadüğü üzerinde bir adet ayna parçası ve üzerinde barkod tespit etti. Yapılan araştırma sonucunda o ayna barkodunun 2013 model beyaz bir araca ait olduğu tespit edildi. Kazanın olduğu yol güzergâhı boyunca MOBESE kamera görüntülerini inceleyen polis, sol aynası kırık olan ve markası ayna barkoduyla belirlenen beyaz otomobili tespit etti. Plakası alınan otomobilin Fatih'te oturan kadın sürücü Betül ö.'ye ait olduğunu belirledi. Ölümlü bir kazaya karıştıktan sonra kayıplara karışan kadın sürücü Betül Ö. gözaltına alındı. Betül Ö.'nün ehliyetinin olmadığı tespit edildi.

 "DURDUM AMA GÖREMEDİM"

 Betül Ö., polise verdiği ilk ifadesinde, "Kaza sonrası durdum, ancak hava karanlık olduğu için kimseyi görmedim. Daha sonra olay yerinden ayrıldım, kazanın dehşetini daha sonra televizyonlardan izledim. Ondan sonra korktuğum için polise teslim olmadım" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.