SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Önce tadına baktı, beğenince kasa ile çaldı

GÜNDEM 28.05.2022 - 08:35, Güncelleme: 28.05.2022 - 08:35
 

Önce tadına baktı, beğenince kasa ile çaldı

Pastanenin önüne bırakılan çileklerin tadına bakan 50 yaşındaki adamın, çileklerin olduğu kasayı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Çileklerin tadını beğenen şahıs, kasayı çalarak olay yerinden uzaklaştı. Sabah dükkanı açan pastane çalışanları ise çileklerin kapıda olmadığını fark etti. Güvenlik kamerasını izleyen pastane çalışanları, çilek kasasının 50 yaşlarındaki bir kişi tarafından çalındığını gördü.İş yeri çalışanı Nesimi Dönmez, "Biz günlük olarak halden çilek siparişi veriyoruz. Dükkan açık olmadığından o saatlerde getirenler kapıya bırakıyorlar. Bugüne kadar öyle bir şey yaşamadık. Kapıya bıraktıktan sonra buradan geçen bir vatandaş önce çileğin tadına bakıyor. Kontrol ediyor tabii. 2-3 tane de yemiş. Buraya da bırakmış. Ondan sonra da herhalde hoşuna gitti. Kalanı da kasasıyla beraber eve götürmüş. Ama bir iyilik yapmış. Ödemeyi unutmayalım diye faturasını bize bırakmış." dedi. Çileklerin çalınmasından dolayı işlerin aksadığını ifade eden Dönmez, "Sonuçta tekrar o çileği bulmamız zor. Çünkü akşamdan hazırlık yapıyoruz. Çalışmalarımız da ona göre. Bazen böyle şeyler olabiliyor, karşılaşıyoruz. Şöyle söyleyelim; halden aldığımız 100 liralık ürünü, 200 liraya başka yerden temin ettik. Çünkü oradan gelen fiyat ile buradan aldığımız fiyat bir değil." diye konuştu.Hırsızı çay içmeye de çağıran Dönmez, "O Allah ile onun arasında. Biz helal etsek de pek kabul olmaz gibi. Allah ile onun arasında. Onu Allah’a havale ediyoruz. Ara sıra gelsin çayımızı da içsin, bekliyoruz. 3-4 tane çileği burada yemiş. Buralardaydı çilekler, sonra kalanı da kamerada gördüğünüz gibi almış, götürmüş." dedi.
Pastanenin önüne bırakılan çileklerin tadına bakan 50 yaşındaki adamın, çileklerin olduğu kasayı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Çileklerin tadını beğenen şahıs, kasayı çalarak olay yerinden uzaklaştı. Sabah dükkanı açan pastane çalışanları ise çileklerin kapıda olmadığını fark etti. Güvenlik kamerasını izleyen pastane çalışanları, çilek kasasının 50 yaşlarındaki bir kişi tarafından çalındığını gördü.İş yeri çalışanı Nesimi Dönmez, "Biz günlük olarak halden çilek siparişi veriyoruz. Dükkan açık olmadığından o saatlerde getirenler kapıya bırakıyorlar. Bugüne kadar öyle bir şey yaşamadık. Kapıya bıraktıktan sonra buradan geçen bir vatandaş önce çileğin tadına bakıyor. Kontrol ediyor tabii. 2-3 tane de yemiş. Buraya da bırakmış. Ondan sonra da herhalde hoşuna gitti. Kalanı da kasasıyla beraber eve götürmüş. Ama bir iyilik yapmış. Ödemeyi unutmayalım diye faturasını bize bırakmış." dedi.

Çileklerin çalınmasından dolayı işlerin aksadığını ifade eden Dönmez, "Sonuçta tekrar o çileği bulmamız zor. Çünkü akşamdan hazırlık yapıyoruz. Çalışmalarımız da ona göre. Bazen böyle şeyler olabiliyor, karşılaşıyoruz. Şöyle söyleyelim; halden aldığımız 100 liralık ürünü, 200 liraya başka yerden temin ettik. Çünkü oradan gelen fiyat ile buradan aldığımız fiyat bir değil." diye konuştu.Hırsızı çay içmeye de çağıran Dönmez, "O Allah ile onun arasında. Biz helal etsek de pek kabul olmaz gibi. Allah ile onun arasında. Onu Allah’a havale ediyoruz. Ara sıra gelsin çayımızı da içsin, bekliyoruz. 3-4 tane çileği burada yemiş. Buralardaydı çilekler, sonra kalanı da kamerada gördüğünüz gibi almış, götürmüş." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.