SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Okullarımızda Uyum Programı yapıldı

EĞİTİM 07.09.2019 - 10:58, Güncelleme: 07.09.2019 - 10:58
 

Okullarımızda Uyum Programı yapıldı

Zeytinburnu'nda okul öncesi, birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıfa başlayan öğrenciler sınıfları doldurdu.

Öğrencilerin okul kaygılarını gidermek, onlara okul ortamını sevdirmek, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımalarına yardımcı olmak için Millî Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Okula Uyum Programı kapsamında İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ali Yeşilyurt ve Şube Müdürlerimiz okullarımızı ziyaret ederek öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Öğrenci-Veli-Öğretmen tanışma programları, okul ve eğitim ortamını tanıma, arkadaşlarıyla oyun oynayarak kaynaşma gibi etkinliklerin düzenlendiği okula uyum programı 5-6 Eylül tarihlerinde okullarımızda uygulandı  
Zeytinburnu'nda okul öncesi, birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıfa başlayan öğrenciler sınıfları doldurdu.

Öğrencilerin okul kaygılarını gidermek, onlara okul ortamını sevdirmek, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımalarına yardımcı olmak için Millî Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Okula Uyum Programı kapsamında İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ali Yeşilyurt ve Şube Müdürlerimiz okullarımızı ziyaret ederek öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle sohbet ettiler.

Öğrenci-Veli-Öğretmen tanışma programları, okul ve eğitim ortamını tanıma, arkadaşlarıyla oyun oynayarak kaynaşma gibi etkinliklerin düzenlendiği okula uyum programı 5-6 Eylül tarihlerinde okullarımızda uygulandı
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.