SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Okula Yetişmeye Çalışan Genç Kıza Araba Çarptı

KÜLTÜR 29.09.2017 - 11:17, Güncelleme: 29.09.2017 - 11:17
 

Okula Yetişmeye Çalışan Genç Kıza Araba Çarptı

Okula yetişmeye çalışan genç kıza araba çarptı Okula yetişeyim derken az kalsın canından oluyorduİSTANBUL - Zeytinburnu'nda sabah saatlerinde okula yetişmeye çalışan genç kıza araba çarptı.

Zeytinburnu'nda sabah saatlerinde okula yetişmeye çalışan genç kıza araba çarptı. Ağır yaralanan kızın kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilirken ilk yardıma yardıma çevredeki vatandaşlar koştu. Olay, dün sabah saatlerinde Zeytinburnu Protokol Yolu 10'uncu Yıl Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah okula yetişmeye çalışan kimliği belirlenemeyen bir kız, araçlara yeşil ışık yandığı sırada aniden yola atladı. Bu sırada da trafikte seyir halinde olan bir otomobil de hızla genç kıza çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kızın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Genç kız ayağa kalkıp dersine gitmek isteyince, çevrede bulunan vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi. Daha sonra genç kız ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, çarpan şoföründe sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Okula yetişmeye çalışan genç kıza araba çarptı Okula yetişeyim derken az kalsın canından oluyorduİSTANBUL - Zeytinburnu'nda sabah saatlerinde okula yetişmeye çalışan genç kıza araba çarptı.

Zeytinburnu'nda sabah saatlerinde okula yetişmeye çalışan genç kıza araba çarptı. Ağır yaralanan kızın kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilirken ilk yardıma yardıma çevredeki vatandaşlar koştu.

Olay, dün sabah saatlerinde Zeytinburnu Protokol Yolu 10'uncu Yıl Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah okula yetişmeye çalışan kimliği belirlenemeyen bir kız, araçlara yeşil ışık yandığı sırada aniden yola atladı. Bu sırada da trafikte seyir halinde olan bir otomobil de hızla genç kıza çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kızın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Genç kız ayağa kalkıp dersine gitmek isteyince, çevrede bulunan vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi. Daha sonra genç kız ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, çarpan şoföründe sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.