SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Öğrencilerin gittiği kafeye uyuşturucu baskını

KÜLTÜR 09.01.2015 - 23:11, Güncelleme: 09.01.2015 - 23:11
 

Öğrencilerin gittiği kafeye uyuşturucu baskını

Zeytinburnu'nda çoğunlukla gençlerin ve öğrencilerin gittiği kafe ve kahvehanelerde uyuşturucu satışı yapan şüpheli, polis baskınıyla yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Büro Amirliği ekipleri, çeşitli semtlerde gençlerin vakit geçirdiği, yoğunlukta öğrencilerin bulunduğu kafe ve kahvehane gibi yerlerde uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarda E.D. (46) isimli şahsın Zeytinburnu’nda uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi. Polis, şüpheli şahsı sözde işyeri olarak kullandığı yerden çıktığı esnada yakaladı. Zanlının üzerinde ve işyeri olarak kullandığı yerde yapılan aramalarda 2,5 kilo eroin, 2 kilo 460 gram ot esrar, 2 kilo 79 gram toz esrar, 64 gram toz kokain, 156 gram taş kokain, 58 gram sentetik kannabinoid, 13 bin 12 adet uyuşturucu hap ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Zeytinburnu'nda çoğunlukla gençlerin ve öğrencilerin gittiği kafe ve kahvehanelerde uyuşturucu satışı yapan şüpheli, polis baskınıyla yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Büro Amirliği ekipleri, çeşitli semtlerde gençlerin vakit geçirdiği, yoğunlukta öğrencilerin bulunduğu kafe ve kahvehane gibi yerlerde uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarda E.D. (46) isimli şahsın Zeytinburnu’nda uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi.

Polis, şüpheli şahsı sözde işyeri olarak kullandığı yerden çıktığı esnada yakaladı. Zanlının üzerinde ve işyeri olarak kullandığı yerde yapılan aramalarda 2,5 kilo eroin, 2 kilo 460 gram ot esrar, 2 kilo 79 gram toz esrar, 64 gram toz kokain, 156 gram taş kokain, 58 gram sentetik kannabinoid, 13 bin 12 adet uyuşturucu hap ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.