SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nuripaşa Mahallesindeki silahlı çatışma kamerada

GÜNDEM 01.05.2022 - 14:45, Güncelleme: 01.05.2022 - 15:00
 

Nuripaşa Mahallesindeki silahlı çatışma kamerada

Zeytinburnu'nda aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grubun tartışması bir anda silahlı çatışmaya döndü. Çok sayıda kurşun sıkılan çatışmada 3 kişi yaralanırken o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Nuripaşa Mahallesi 15. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, önceden husumetli olan iki grup çay ocağında otururken aralarında sözlü tartışma başladı. Edinilen bilgiye göre tartışmada taraflar anlaşamayınca silahlar çekildi. Yaşanan silahlı çatışmada kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Silahlı çatışma bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, tarafların çay ocağında tartıştığı görülüyor. Taraflar bir anda silahlarına sarılarak ardı ardına kurşun sıkıyor. Yaralılar kanlar içinde yerde kalırken diğer şüpheliler olay yerinden uzaklaşıyor.
Zeytinburnu'nda aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grubun tartışması bir anda silahlı çatışmaya döndü. Çok sayıda kurşun sıkılan çatışmada 3 kişi yaralanırken o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Nuripaşa Mahallesi 15. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, önceden husumetli olan iki grup çay ocağında otururken aralarında sözlü tartışma başladı. Edinilen bilgiye göre tartışmada taraflar anlaşamayınca silahlar çekildi. Yaşanan silahlı çatışmada kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Silahlı çatışma bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, tarafların çay ocağında tartıştığı görülüyor. Taraflar bir anda silahlarına sarılarak ardı ardına kurşun sıkıyor. Yaralılar kanlar içinde yerde kalırken diğer şüpheliler olay yerinden uzaklaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.