SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nuripaşa Mahallesinde yangın: 1'i ağır 2 kişi yaralandı

GÜNDEM 23.03.2021 - 19:28, Güncelleme: 23.03.2021 - 19:33
 

Nuripaşa Mahallesinde yangın: 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde 6 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan 2 Afgan uyruklu genç yaralandı. Yoğun duman nedeniyle bina sakinleri mahsur kalırken, ağır yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı.

Olay, NuriPaşa Mahallesi 65. Sokak'ta saat, 13.00 sıralarında 6 katlı bir binanın depo kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afgan uyruklu gençlerin yaşadığı bodrum katta henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Yoğun dumanlar bir anda binaya yayılırken, dairede bulunan 2 Afgan genci, dumanların arasında mahsur kaldı. 2 GENÇ DUMANDAN ETKİLENDİ Dumanları fark eden karşıdaki bakkal hemen durumu itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, mahsur kalan iki genci kurtararak sağlık ekiplerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından gençlerden birinin ayaklarının ve ellerinin yandığını diğerinin ise dumandan etkilenerek ağır yaralandığı ve bilincinin kapalı olduğunu belirledi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.Daha sonra itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Polis ekipleri ise ev sahibinin ifadesini almak üzere karakola götürürken, olay yerinde inceleme yaptı. OLAYLA İLGİLİ BAŞLATILAN SORUŞTURMA SÜRÜYOR Yangın çıkan binanın yakınında esnaf olan Erkan Çelik, "Tam öğle paydosuydu. Baktım camın altından duman çıkıyor. Dükkan sahibiyle beraber kapıyı açmak için aşağıya yöneldik. Kapıyı açamadık. Arkadaşım ses duydu oradan. Ben geldiğimde ilk önce duman çıksın diye camları kırdım. Ondan sonra komşularla yangın tüplerini alarak müdahale ettik. Tekstil atölyesi değil. Bekar yabancı uyruklu insanlar kalıyor. Orada yaşıyorlar. Bazen 10 kişi, bazen 8 kişi kalıyor. Giren çıkan belli olmuyor. Şu an 1 kişi yaralı görünüyor" şeklinde konuştu.  
Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde 6 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan 2 Afgan uyruklu genç yaralandı. Yoğun duman nedeniyle bina sakinleri mahsur kalırken, ağır yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı.

Olay, NuriPaşa Mahallesi 65. Sokak'ta saat, 13.00 sıralarında 6 katlı bir binanın depo kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afgan uyruklu gençlerin yaşadığı bodrum katta henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Yoğun dumanlar bir anda binaya yayılırken, dairede bulunan 2 Afgan genci, dumanların arasında mahsur kaldı.

2 GENÇ DUMANDAN ETKİLENDİ

Dumanları fark eden karşıdaki bakkal hemen durumu itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, mahsur kalan iki genci kurtararak sağlık ekiplerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından gençlerden birinin ayaklarının ve ellerinin yandığını diğerinin ise dumandan etkilenerek ağır yaralandığı ve bilincinin kapalı olduğunu belirledi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.Daha sonra itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Polis ekipleri ise ev sahibinin ifadesini almak üzere karakola götürürken, olay yerinde inceleme yaptı.

OLAYLA İLGİLİ BAŞLATILAN SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yangın çıkan binanın yakınında esnaf olan Erkan Çelik, "Tam öğle paydosuydu. Baktım camın altından duman çıkıyor. Dükkan sahibiyle beraber kapıyı açmak için aşağıya yöneldik. Kapıyı açamadık. Arkadaşım ses duydu oradan. Ben geldiğimde ilk önce duman çıksın diye camları kırdım. Ondan sonra komşularla yangın tüplerini alarak müdahale ettik. Tekstil atölyesi değil. Bekar yabancı uyruklu insanlar kalıyor. Orada yaşıyorlar. Bazen 10 kişi, bazen 8 kişi kalıyor. Giren çıkan belli olmuyor. Şu an 1 kişi yaralı görünüyor" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.