SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nuripaşa Mahallesinde uyuşturucu Operasyonu

KÜLTÜR 26.01.2020 - 22:36, Güncelleme: 26.01.2020 - 22:36
 

Nuripaşa Mahallesinde uyuşturucu Operasyonu

Nuripaşa Mahallesinde Zeytinburnu İçe Emniyet Müdürlüğü aldıkları ihbar doğrultusunda bir gecekonduya operasyon düzenledi. 

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçe genelinde zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Nuri Paşa Mahallesi'nde bir gecekonduda uyuşturucu imalatı ve satışı yapıldığı bilgisi teknik ve fiziki takip başlattı. Takibin ardından Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, Afganistan uyruklu Nasırullah C. ve Ali M'yi gözaltına aldı.Operasyonda görevli ekipler tarafından Adreste yapılan aramalarda ise 425 ecstacy hap, bir miktar metamfetamin ve eroin ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  AYRINTILAR GELİYOR...  
Nuripaşa Mahallesinde Zeytinburnu İçe Emniyet Müdürlüğü aldıkları ihbar doğrultusunda bir gecekonduya operasyon düzenledi. 

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçe genelinde zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Nuri Paşa Mahallesi'nde bir gecekonduda uyuşturucu imalatı ve satışı yapıldığı bilgisi teknik ve fiziki takip başlattı. Takibin ardından Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, Afganistan uyruklu Nasırullah C. ve Ali M'yi gözaltına aldı.Operasyonda görevli ekipler tarafından Adreste yapılan aramalarda ise 425 ecstacy hap, bir miktar metamfetamin ve eroin ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

AYRINTILAR GELİYOR...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.