SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nuripaşa Mahallesi'nde Kan Donduran Cinayet

GÜNDEM 03.11.2021 - 19:53, Güncelleme: 04.11.2021 - 10:06
 

Nuripaşa Mahallesi'nde Kan Donduran Cinayet

Zeytinburnu'nda motosikletiyle bir sokağa gelen genç, kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kafasından vurularak öldürüldü. Mahallede büyük panik yaşanırken, ekiplerin şüpheli kişi yada kişileri yakalama çalışmaları sürüyor.

Olay, saat 18.00 sıralarında Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletiyle sokağa gelen Doğan Kurşungöz (21) isimli genç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu kafasından vurularak yere düştü. Kanlar içinde yere yığılan genç olay yerinden hayatını kaybederken, saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler ise kaçarak kayıplara karıştı. Silah seslerini duyan mahalleli kendini sokağa atarak, polis ve sağlık ekiplerini arayıp yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ise kanlar içinde yatan Kurşungöz'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise çevrede önlem alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde çevredeki bazı araçlara da kurşun isabet ettiği görüldü. Gencin cansız bedeni olay yerinden alınarak morga kaldırıldı. Sokak içerisindeki çalışmalarını tamamlayan ekipler, kaçan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı
Zeytinburnu'nda motosikletiyle bir sokağa gelen genç, kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kafasından vurularak öldürüldü. Mahallede büyük panik yaşanırken, ekiplerin şüpheli kişi yada kişileri yakalama çalışmaları sürüyor.

Olay, saat 18.00 sıralarında Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletiyle sokağa gelen Doğan Kurşungöz (21) isimli genç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu kafasından vurularak yere düştü. Kanlar içinde yere yığılan genç olay yerinden hayatını kaybederken, saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler ise kaçarak kayıplara karıştı.

Silah seslerini duyan mahalleli kendini sokağa atarak, polis ve sağlık ekiplerini arayıp yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ise kanlar içinde yatan Kurşungöz'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise çevrede önlem alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde çevredeki bazı araçlara da kurşun isabet ettiği görüldü. Gencin cansız bedeni olay yerinden alınarak morga kaldırıldı. Sokak içerisindeki çalışmalarını tamamlayan ekipler, kaçan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.