SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Novotel 8 doktoru otelden attı! Tepki yağınca Novotel'den açıklama geldi

KÜLTÜR 13.04.2020 - 21:21, Güncelleme: 13.04.2020 - 21:21
 

Novotel 8 doktoru otelden attı! Tepki yağınca Novotel'den açıklama geldi

Zeytinburnu Novotel'de konaklayan Cerrahpaşa Tıp fakültesi çalışanı 8 doktor, konaklama paralarını ödedikleri halde yetkililer tarafından otelden zorla atıldıklarını iddia etti. Olaya tepki yağarken Novotel 'yanlış anlaşıldık' açıklaması yaptı.

Koronovirüs salgınında hizmet veren 8 doktor, virüsü ailelerine taşımamak için Novotelde'de konaklama kararı aldılar. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde çalışan doktorlar, konaklama ücretlerini de aksatmadan ödediler. Novotel ise doktorları otelden attı.Olayın ortaya çıkmasının ardından tepki yağdı. Gazeteci Fatih Altaylı, 'Ayıp Novotel' diyerek şu paylaşımı yaptı:İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ise, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Kıymetli hocam, bu duruma çok üzüldük, sorumluluğumuzda olmayan bir otelde tatsızlık yaşamışsınız. Hemen yakındaki bir otelde yeriniz hazırlandı. Arkadaşlarım sizinle hemen iletişim kuracaklar" idafelerini kullandı. Novotel'den açıklama Olayın ortaya çıkması üzerine Novotel'den 'bir yanlış anlaşılma' oldu açıklaması geldi. Açıklamada şöyle denildi:Birkaç saat önce sosyal medya üzerinden yayılan ve Novotel Ailesi olarak bizleri derinden üzen iddialar üzerine bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Novotel Zeytinburnu’nda konaklayan sağlık çalışanlarımızın otelimizden çıkartıldıkları yönündeki iddialar bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmakta olup gerçeği yansıtmamaktadır. Canlarını hiçe sayarak toplum sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza verdiğimiz önem ve değeri, ibis Eskişehir’de hizmetlerine sunduğumuz ve ibis Kayseri’de de yetkilileri hizmete sunulmak üzere bilgilendirdiğimiz otellerimizle göstermiş bulunuyoruz. Sağlık çalışanlarımız acenta üzerinden gerçekleştirilen rezervasyonları doğrultusunda otelimizde konaklamaya devam etmekte olup, Novotel Zeytinburnu otelimizin hemen yanında yer alan İbis Zeytinburnu otelimiz tüm sağlık çalışanlarına hizmet verecektir. Kültür ve Turizm Bakanlığından 'Sağlık çalışanlarına oda tahsis edilmediği' iddialarına yanıt Kültür ve Turizm Bakanlığından 'Sağlık çalışanlarına oda tahsis edilmediği' iddialarına yanıtKültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul'da bir otelin 'sağlık çalışanlarına oda tahsis etmediği' yönündeki paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı.Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan açıklamada, "İstanbul'da, Bakanlığımız belgeli bir tesisin sağlık çalışanlarına oda tahsis etmediği paylaşımları üzerine tesis yönetimiyle gerekli görüşmeler yapılmıştır. Tesis yönetimi, grupları bünyesindeki komşu İbis Otel'i sağlık çalışanlarına tahsis etme kararı almıştır" denildi.Öte yandan otel sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Zeytinburnu'nda konaklayan sağlık çalışanlarımızın otelimizden çıkartıldıkları yönündeki iddialar bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmakta olup gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. KAYNAK: DUVAR-HACI BİŞKİN
Zeytinburnu Novotel'de konaklayan Cerrahpaşa Tıp fakültesi çalışanı 8 doktor, konaklama paralarını ödedikleri halde yetkililer tarafından otelden zorla atıldıklarını iddia etti. Olaya tepki yağarken Novotel 'yanlış anlaşıldık' açıklaması yaptı.

Koronovirüs salgınında hizmet veren 8 doktor, virüsü ailelerine taşımamak için Novotelde'de konaklama kararı aldılar. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde çalışan doktorlar, konaklama ücretlerini de aksatmadan ödediler. Novotel ise doktorları otelden attı.Olayın ortaya çıkmasının ardından tepki yağdı. Gazeteci Fatih Altaylı, 'Ayıp Novotel' diyerek şu paylaşımı yaptı:İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ise, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Kıymetli hocam, bu duruma çok üzüldük, sorumluluğumuzda olmayan bir otelde tatsızlık yaşamışsınız. Hemen yakındaki bir otelde yeriniz hazırlandı. Arkadaşlarım sizinle hemen iletişim kuracaklar" idafelerini kullandı.

Novotel'den açıklama

Olayın ortaya çıkması üzerine Novotel'den 'bir yanlış anlaşılma' oldu açıklaması geldi. Açıklamada şöyle denildi:Birkaç saat önce sosyal medya üzerinden yayılan ve Novotel Ailesi olarak bizleri derinden üzen iddialar üzerine bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Novotel Zeytinburnu’nda konaklayan sağlık çalışanlarımızın otelimizden çıkartıldıkları yönündeki iddialar bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmakta olup gerçeği yansıtmamaktadır. Canlarını hiçe sayarak toplum sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza verdiğimiz önem ve değeri, ibis Eskişehir’de hizmetlerine sunduğumuz ve ibis Kayseri’de de yetkilileri hizmete sunulmak üzere bilgilendirdiğimiz otellerimizle göstermiş bulunuyoruz. Sağlık çalışanlarımız acenta üzerinden gerçekleştirilen rezervasyonları doğrultusunda otelimizde konaklamaya devam etmekte olup, Novotel Zeytinburnu otelimizin hemen yanında yer alan İbis Zeytinburnu otelimiz tüm sağlık çalışanlarına hizmet verecektir.

Kültür ve Turizm Bakanlığından 'Sağlık çalışanlarına oda tahsis edilmediği' iddialarına yanıt

Kültür ve Turizm Bakanlığından 'Sağlık çalışanlarına oda tahsis edilmediği' iddialarına yanıtKültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul'da bir otelin 'sağlık çalışanlarına oda tahsis etmediği' yönündeki paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı.Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan açıklamada, "İstanbul'da, Bakanlığımız belgeli bir tesisin sağlık çalışanlarına oda tahsis etmediği paylaşımları üzerine tesis yönetimiyle gerekli görüşmeler yapılmıştır. Tesis yönetimi, grupları bünyesindeki komşu İbis Otel'i sağlık çalışanlarına tahsis etme kararı almıştır" denildi.Öte yandan otel sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Zeytinburnu'nda konaklayan sağlık çalışanlarımızın otelimizden çıkartıldıkları yönündeki iddialar bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmakta olup gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

KAYNAK: DUVAR-HACI BİŞKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.