SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nihat Hatipoğlu Zeytinburnu'na geliyor

KÜLTÜR 26.06.2015 - 12:20, Güncelleme: 26.06.2015 - 12:20
 

Nihat Hatipoğlu Zeytinburnu'na geliyor

Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği meydan iftarları, birbirinden değerli konuklarıyla vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmaya devam ediyor.

3 bin kişinin aynı sofrada buluşacağı iftar programı, yarın saat 20.00’da Selahattin Kocaarslan’ın sunumu ile başlayacak. Burhan Çatalkaş’ın Kur’an-I Kerim Tilaveti ile devam edecek olan Gönül Sofrası iftarları, Ufuk Akın ve ekibinin tasavvuf musiki dinletisi ile devam edecek. Programın sonunda saat 23.00’da ise sevilen ilâhiyatçı Nihat Hatipoğlu meydandaki binlerce kişiyle sohbet edip, merak edilen soruları cevaplayacak. Program: İftar Programı  Tarih: 27 Haziran Cumartesi Saat: 20.49  Yer:  Zeytinburnu Meydanı
Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği meydan iftarları, birbirinden değerli konuklarıyla vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmaya devam ediyor.

3 bin kişinin aynı sofrada buluşacağı iftar programı, yarın saat 20.00’da Selahattin Kocaarslan’ın sunumu ile başlayacak. Burhan Çatalkaş’ın Kur’an-I Kerim Tilaveti ile devam edecek olan Gönül Sofrası iftarları, Ufuk Akın ve ekibinin tasavvuf musiki dinletisi ile devam edecek. Programın sonunda saat 23.00’da ise sevilen ilâhiyatçı Nihat Hatipoğlu meydandaki binlerce kişiyle sohbet edip, merak edilen soruları cevaplayacak.

Program: İftar Programı 

Tarih: 27 Haziran Cumartesi

Saat: 20.49

 Yer:  Zeytinburnu Meydanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.