SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nermin Erbakan Zeytinburnu'nda mezarı başında anıldı

KÜLTÜR 23.10.2020 - 20:39, Güncelleme: 23.10.2020 - 20:39
 

Nermin Erbakan Zeytinburnu'nda mezarı başında anıldı

Eski başbakanlardan rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın eşi, Hatice Nermin Erbakan vefatının 15'inci yılında Zeytinburnu Merkez Efendi Kabristanlığı'nda bulunan mezarı başında anıldı.

Yeniden Refah Partisi ve Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda vatandaş Cuma namazı sonrası Merkez Efendi Mezarlığı'na geldi. Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası Hatice Nermin Erbakan'ın kabri başında toplu şekilde dua edildi. Dua sonrası anma programına katılanlara teşekkür eden Erbakan'ın oğlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan; ''Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza yoldaşlık eden, evlatlarını da aynı irade ile yetiştiren Hatice Nermin Erbakan annemizi rahmetle yâd ediyoruz'' ifadelerini kullandı. Fatih Erbakan, "Nermin annemiz, millete ve ümmete hizmet yolunda yaptığı çalışmalarda Erbakan hocamıza yoldaşlık etmenin yanında, eş ve anne olma görevlerinden asla ödün vermemiş ve dava şuuruna sahip bir ömür sürmüştür, Nermin Erbakan annemiz, en çok İslam dünyasının içinde bulunduğu duruma üzülür ve Müslümanların içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için sürekli dua ederdi. Milli Görüş Hareketi'nin başarıya ulaşacağına inanan ilk insanlardandı. Milli Görüş davasına adanmış bir hayat yaşadı" diye konuştu. Anma sonrası Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İl Başkanı Hüseyin Terzi, Zeytinburnu ilçe Başkanı Onur Dolar ve beraberindeki partililerle birlikte Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Cüneyt Çukur'u makamında ziyaret etti..
Eski başbakanlardan rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın eşi, Hatice Nermin Erbakan vefatının 15'inci yılında Zeytinburnu Merkez Efendi Kabristanlığı'nda bulunan mezarı başında anıldı.

Yeniden Refah Partisi ve Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda vatandaş Cuma namazı sonrası Merkez Efendi Mezarlığı'na geldi. Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası Hatice Nermin Erbakan'ın kabri başında toplu şekilde dua edildi.

Dua sonrası anma programına katılanlara teşekkür eden Erbakan'ın oğlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan; ''Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza yoldaşlık eden, evlatlarını da aynı irade ile yetiştiren Hatice Nermin Erbakan annemizi rahmetle yâd ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan, "Nermin annemiz, millete ve ümmete hizmet yolunda yaptığı çalışmalarda Erbakan hocamıza yoldaşlık etmenin yanında, eş ve anne olma görevlerinden asla ödün vermemiş ve dava şuuruna sahip bir ömür sürmüştür, Nermin Erbakan annemiz, en çok İslam dünyasının içinde bulunduğu duruma üzülür ve Müslümanların içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için sürekli dua ederdi. Milli Görüş Hareketi'nin başarıya ulaşacağına inanan ilk insanlardandı. Milli Görüş davasına adanmış bir hayat yaşadı" diye konuştu.

Anma sonrası Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İl Başkanı Hüseyin Terzi, Zeytinburnu ilçe Başkanı Onur Dolar ve beraberindeki partililerle birlikte Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Cüneyt Çukur'u makamında ziyaret etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.