SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Müftülük İftarı herkesi mutlu etti

KÜLTÜR 25.08.2011 - 21:58, Güncelleme: 25.08.2011 - 21:58
 

Müftülük İftarı herkesi mutlu etti

Zeytinburnu İlçe Müftülüğü’nün öğretmen evinde verdiği iftar açılımı katılanları hayli mutlu etti.

Zeytinburnu İlçe Müftülüğü, İlçe Müftüsü Yusuf İzzettin KONUK koordinatörlüğünde, İlçe Mülki Amirleri, İl Müftü Yardımcıları, Din İşleri Görevlileri, İstanbul İlçe Müftüleri, İlçemiz Mahalle Muhtarları, Camileri imam, müezzin ve vaizleri, cami dernekleri, ilçemiz eğitim camiası ve özel davetlileri için öğretmen evi’nde bir iftar açılımı yemeği verdi. İlçe Kaymakamı Mustafa DÜNDAR, İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa YALÇIN, İlçe Emniyet Müdürü Sezgin ÖNDEM, İstanbul İl Müftü Yardımcıları Alaaddin ÖZKAN ve İrfan ÜSTÜNDAĞ, Başak Şehir Müftüsü Ahmet BİLGİ, Esen Yurt Müftüsü Hayrullah YAVUZ ve Büyük Çekmece Müftüsü Mehmet NARİN, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kıymet TOKER, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Emin USTA ve Necati YILMAZ, Batı Trakya Camii Araştırma ve Geliştirme Vakfı Başkanı Musa YURT, Zeytinburnu İlçe Müftülüğü personeli, İlçemiz Mahalle muhtarlarından Beş Telsiz Muhtarı Adem YAVUZ, Veli Efendi Muhtarı Veli ÖZARSLAN, Seyit Nizam Muhtarı Ömer ALGÜL, Telsiz Muhtarı İmdat TORAMAN, Nuri Paşa Muhtarı Yılmaz KAYA, :Balıkesir Gönen Hodul Köyü Derneği Yönetim Kurulu, Merkezefendi Şeyhülislam İbni Kemal Camii ileri gelenlerinden Şevket KORKMAZ, Zeytinburnu İlçe Spor Müdürü Seyfettin AKDENİZ, zeytinburnuhaber.org; İstanbul Aktüel Gazetesi sahibi Osman İslam, İstanbul Erkek Berberleri Şampiyonu Selman TAŞKIRAN ve isimleri burada sayamayacağımız kadar bir çok din görevlisi iftar açılımına katılımda bulundular. İftar açılımı sonrası İlçe Müftüsü Yusuf İzzettin KONUK, davete icab edenlere teşekkür ederken her nasılsa onu bu kez hayli masumane bir heyecan içerisinde gördük. Müftü KONUK, il müftü yardımcılarının selamlama konuşması yapmayı arzu etmemeleri üzerine mikrofonu hemen Kaymakam Mustafa DÜNDAR’a sundu. Kaymakam DÜNDAR bu kısa an heyecanını esprili bir şekilde dile getirirken “ Müftümüz birden bire adeta topu bana attı. Birden bire mikrofon bana geldi. Hele bir müsaade etse da çayımı bitirseydim. Fakat bu akşam ilçemiz protokolü, din adamlarımız, muhtarlarımız, eğitim camiamız, yerel medyamız ve davetli ailelerimizin bir araya gelerek nezih bir ortam içerisinde bir arada iftar açılımı yapmaları bizler ve gönüllerimiz için fevkaladedir. Dileğimiz ve temennimiz, nice yıllarda iftar açılımında yine böyle bir araya gelebilmemiz için Rab’bimiz’in bizlere sağlıklı ve huzurlu bir yaşam vermesidir.. Katılımlarını için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. ZEYTİNBURNUHAER.ORG-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu İlçe Müftülüğü’nün öğretmen evinde verdiği iftar açılımı katılanları hayli mutlu etti.
Zeytinburnu İlçe Müftülüğü, İlçe Müftüsü Yusuf İzzettin KONUK koordinatörlüğünde, İlçe Mülki Amirleri, İl Müftü Yardımcıları, Din İşleri Görevlileri, İstanbul İlçe Müftüleri, İlçemiz Mahalle Muhtarları, Camileri imam, müezzin ve vaizleri, cami dernekleri, ilçemiz eğitim camiası ve özel davetlileri için öğretmen evi’nde bir iftar açılımı yemeği verdi. İlçe Kaymakamı Mustafa DÜNDAR, İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa YALÇIN, İlçe Emniyet Müdürü Sezgin ÖNDEM, İstanbul İl Müftü Yardımcıları Alaaddin ÖZKAN ve İrfan ÜSTÜNDAĞ, Başak Şehir Müftüsü Ahmet BİLGİ, Esen Yurt Müftüsü Hayrullah YAVUZ ve Büyük Çekmece Müftüsü Mehmet NARİN, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kıymet TOKER, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Emin USTA ve Necati YILMAZ, Batı Trakya Camii Araştırma ve Geliştirme Vakfı Başkanı Musa YURT, Zeytinburnu İlçe Müftülüğü personeli, İlçemiz Mahalle muhtarlarından Beş Telsiz Muhtarı Adem YAVUZ, Veli Efendi Muhtarı Veli ÖZARSLAN, Seyit Nizam Muhtarı Ömer ALGÜL, Telsiz Muhtarı İmdat TORAMAN, Nuri Paşa Muhtarı Yılmaz KAYA, :Balıkesir Gönen Hodul Köyü Derneği Yönetim Kurulu, Merkezefendi Şeyhülislam İbni Kemal Camii ileri gelenlerinden Şevket KORKMAZ, Zeytinburnu İlçe Spor Müdürü Seyfettin AKDENİZ, zeytinburnuhaber.org; İstanbul Aktüel Gazetesi sahibi Osman İslam, İstanbul Erkek Berberleri Şampiyonu Selman TAŞKIRAN ve isimleri burada sayamayacağımız kadar bir çok din görevlisi iftar açılımına katılımda bulundular.

İftar açılımı sonrası İlçe Müftüsü Yusuf İzzettin KONUK, davete icab edenlere teşekkür ederken her nasılsa onu bu kez hayli masumane bir heyecan içerisinde gördük. Müftü KONUK, il müftü yardımcılarının selamlama konuşması yapmayı arzu etmemeleri üzerine mikrofonu hemen Kaymakam Mustafa DÜNDAR’a sundu. Kaymakam DÜNDAR bu kısa an heyecanını esprili bir şekilde dile getirirken “ Müftümüz birden bire adeta topu bana attı. Birden bire mikrofon bana geldi. Hele bir müsaade etse da çayımı bitirseydim. Fakat bu akşam ilçemiz protokolü, din adamlarımız, muhtarlarımız, eğitim camiamız, yerel medyamız ve davetli ailelerimizin bir araya gelerek nezih bir ortam içerisinde bir arada iftar açılımı yapmaları bizler ve gönüllerimiz için fevkaladedir. Dileğimiz ve temennimiz, nice yıllarda iftar açılımında yine böyle bir araya gelebilmemiz için Rab’bimiz’in bizlere sağlıklı ve huzurlu bir yaşam vermesidir.. Katılımlarını için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. ZEYTİNBURNUHAER.ORG-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.