SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Müceddid Vakfı yeni genel Merkez için kolları sıvadı

KÜLTÜR 25.09.2017 - 09:43, Güncelleme: 25.09.2017 - 09:43
 

Müceddid Vakfı yeni genel Merkez için kolları sıvadı

İstanbul Zeytinburnu ve Bakırköy'de faaliyetlerini sürdüren Kur'an ve Sünnet Müceddid Vakfı, daha önce kiralık olan Genel Merkez binasını kalıcı hale dönüştürmek için kolları sıvadı.

Zeytinburnu 58 Bulvar Caddesinde 8 Katlı bir binayı Genel Merkez yapmak için yola çıkan Müceddid Vakfı mütevelli heyeti Önceden duaları vardı şimdi ise duvarları var sloganıyla yola çıktı. Kaporası verilen binanın kısa bir süre içinde anaparası ödenecek ve geri kalan kısmı takside bölünecek. 24 Eylül Pazar günü davetlilere yeni yönetim binasını tanıtan Müceddid Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Kara Hoca destek tüm hayırseverlerden destek istedi. MÜceddi Vakfı Başkanı Serkan Altaş, Vakıf artık tüm hizmetlerini bu genel merkezde toplayacak. Bu binanın en alt katı aş evimiz onun üst katı Abdesthane giriş katı Seda Mescidi ve üst katlar ise Vakfın yönetim yeri olarak hizmet verecek dedi. Vakıf’ta Benimde bir hisse olsun diyorsanız 1m2 hisse bedeli 4000 TL olarak sizde bu bedeli ödeyerek Vakıf genel merkezinden bir hisse alabilirsiniz. 1990 Yılında Zeytinburnu’nda Kuran ve Sünnet ışığında başlayan hizmetler 2000 Yılının başında kurulan Seda Der, Seda Mescidi taçlanarak devam etti. Seda Derneği altında kartopu misali yuvarlanarak büyüyen Kuran ve Sünnet hizmeti bundan tam 4 yıl önce Müceddid Vakfı ile artık Zeytinburnu dışında da duyulmaya başladı. Zeytinburnu’nda Mücedid Vakfı, Seda Mescidi ve 13 mahallede 12 Mescit ile hizmet etmeye devam ediyor. Ali Kara Hoca önderliğinde Üç yıl önce kurulan Kuran ve Sünnet Müceddid Vakfı yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. MÜCEDDİD VAKFI GENEL MERKEZİNE DESTEK OLMAK İÇİN Kuveyt Türk Seyitnizam Şubesi Hesap No: TL 91159342-1 IBAN: TR68 0020 5000 0911 5934 2000 01 ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İstanbul Zeytinburnu ve Bakırköy'de faaliyetlerini sürdüren Kur'an ve Sünnet Müceddid Vakfı, daha önce kiralık olan Genel Merkez binasını kalıcı hale dönüştürmek için kolları sıvadı.

Zeytinburnu 58 Bulvar Caddesinde 8 Katlı bir binayı Genel Merkez yapmak için yola çıkan Müceddid Vakfı mütevelli heyeti Önceden duaları vardı şimdi ise duvarları var sloganıyla yola çıktı. Kaporası verilen binanın kısa bir süre içinde anaparası ödenecek ve geri kalan kısmı takside bölünecek.

24 Eylül Pazar günü davetlilere yeni yönetim binasını tanıtan Müceddid Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Kara Hoca destek tüm hayırseverlerden destek istedi. MÜceddi Vakfı Başkanı Serkan Altaş, Vakıf artık tüm hizmetlerini bu genel merkezde toplayacak. Bu binanın en alt katı aş evimiz onun üst katı Abdesthane giriş katı Seda Mescidi ve üst katlar ise Vakfın yönetim yeri olarak hizmet verecek dedi. Vakıf’ta Benimde bir hisse olsun diyorsanız 1m2 hisse bedeli 4000 TL olarak sizde bu bedeli ödeyerek Vakıf genel merkezinden bir hisse alabilirsiniz.

1990 Yılında Zeytinburnu’nda Kuran ve Sünnet ışığında başlayan hizmetler 2000 Yılının başında kurulan Seda Der, Seda Mescidi taçlanarak devam etti. Seda Derneği altında kartopu misali yuvarlanarak büyüyen Kuran ve Sünnet hizmeti bundan tam 4 yıl önce Müceddid Vakfı ile artık Zeytinburnu dışında da duyulmaya başladı. Zeytinburnu’nda Mücedid Vakfı, Seda Mescidi ve 13 mahallede 12 Mescit ile hizmet etmeye devam ediyor. Ali Kara Hoca önderliğinde Üç yıl önce kurulan Kuran ve Sünnet Müceddid Vakfı yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

MÜCEDDİD VAKFI GENEL MERKEZİNE DESTEK OLMAK İÇİN
Kuveyt Türk Seyitnizam Şubesi
Hesap No: TL 91159342-1
IBAN: TR68 0020 5000 0911 5934 2000 01

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.