SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Motor sürücülerine ceza yağdı

KÜLTÜR 24.04.2018 - 20:48, Güncelleme: 24.04.2018 - 20:48
 

Motor sürücülerine ceza yağdı

Zeytinburnu’nda özellikle çalıntı motosikletlerin ortaya çıkartılması için yapılan uygulamada, birçok motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, artan motosiklet hırsızlığı ve karıştıkları olaylar dolayısıyla karşı 81 ilde eş zamanlı olarak motosiklet denetimi gerçekleştirilirken, uygulama kapsamında Zeytinburnu’nda da motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı. İlçe genelinde yapılan uygulamaya Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir çok noktada yapılan uygulamada, 24 sürücüye toplam 27027 TL para cezası tatbik edilirken, 9 motosiklet trafikten men edildi. Sürücü belgesi olmayan, kask takmayan, sigortasız motosiklet kullanan sürücülere işlem yapıldı ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu’nda özellikle çalıntı motosikletlerin ortaya çıkartılması için yapılan uygulamada, birçok motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, artan motosiklet hırsızlığı ve karıştıkları olaylar dolayısıyla karşı 81 ilde eş zamanlı olarak motosiklet denetimi gerçekleştirilirken, uygulama kapsamında Zeytinburnu’nda da motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı.

İlçe genelinde yapılan uygulamaya Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir çok noktada yapılan uygulamada, 24 sürücüye toplam 27027 TL para cezası tatbik edilirken, 9 motosiklet trafikten men edildi. Sürücü belgesi olmayan, kask takmayan, sigortasız motosiklet kullanan sürücülere işlem yapıldı

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.