SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MİYAD, Zeytinburnu Emniyet Müdürünü ziyaret etti

KÜLTÜR 12.04.2017 - 09:31, Güncelleme: 12.04.2017 - 09:31
 

MİYAD, Zeytinburnu Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya ve beraberindeki işadamları Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen’i makamında ziyaret etti. Kaya, 172 yıldır aziz vatanımızda, huzur ve refahı temin için cansiparane çalışan değerli emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum." dedi.

AK Parti Zeytinburnu Meclis Üyesi, Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, devleti ve milleti uğruna gerektiğinde canlarını hiçe sayan polislerin, gösterdiği cesaret ve kahramanlıklarla milletin gönlünde taht kurmuştur. 172 yıldır aziz vatanımızda, huzur ve refahı temin için cansiparane çalışan siz değerli emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. İstanbul'umuzun, Zeytinburnu’muzun ve ülkemizin her köşesinde gece-gündüz demeden, fedakarca görev yapan polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımızın huzur ve güvenliğini koruma, kanun ve nizam hakimiyetini sağlama, suç ve suçluyla mücadele görevlerini insan hak ve hürriyetleriyle hukukun üstünlüğü ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olarak tam bir tarafsızlık ve kararlılıkla ifa ederken devleti ve milleti uğruna gerektiğinde canlarını hiçe sayan polislerimiz, olayların aydınlatılıp faillerin yakalanmasında sergilediği üstün başarının yanı sıra terörle mücadele ve devletimizin bölünmez bütünlüğünü koruma hususunda da gösterdiği büyük cesaret ve kahramanlıklarla milletimizin gönlünde taht kurmuştur dedi Başkan Kaya, Görevleri başındayken hayatını kaybeden şehit polislere rahmet dileyerek, gazileri de minnetle yad etti. Midyatlı işadamlarının ziyaretinden oldukça memnun kalan Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, bu nazik ziyaretiniz bizi çok onurlandırdı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak paydası Memleketimize ve halkımıza hizmet etmek. Biz Zeytinburnu ilçe Emniyet müdürlüğü olarak halkımızın 7/24 hizmetindeyiz dedi. Ziyaret sonrası Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, Başkan Yrd. Mahmut Baş, Zeytinburnu Emniyet Müdür Yrd. Süleymen Gökdemir ve Trafik Büro Amiri Ali Buluş Polis Teşkilatımızın 172.yılını kutlayan bir pastayı ilçe emniyet müdürümüzle birlikte kestiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya ve beraberindeki işadamları Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen’i makamında ziyaret etti. Kaya, 172 yıldır aziz vatanımızda, huzur ve refahı temin için cansiparane çalışan değerli emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum." dedi.

AK Parti Zeytinburnu Meclis Üyesi, Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, devleti ve milleti uğruna gerektiğinde canlarını hiçe sayan polislerin, gösterdiği cesaret ve kahramanlıklarla milletin gönlünde taht kurmuştur. 172 yıldır aziz vatanımızda, huzur ve refahı temin için cansiparane çalışan siz değerli emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. İstanbul'umuzun, Zeytinburnu’muzun ve ülkemizin her köşesinde gece-gündüz demeden, fedakarca görev yapan polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Halkımızın huzur ve güvenliğini koruma, kanun ve nizam hakimiyetini sağlama, suç ve suçluyla mücadele görevlerini insan hak ve hürriyetleriyle hukukun üstünlüğü ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olarak tam bir tarafsızlık ve kararlılıkla ifa ederken devleti ve milleti uğruna gerektiğinde canlarını hiçe sayan polislerimiz, olayların aydınlatılıp faillerin yakalanmasında sergilediği üstün başarının yanı sıra terörle mücadele ve devletimizin bölünmez bütünlüğünü koruma hususunda da gösterdiği büyük cesaret ve kahramanlıklarla milletimizin gönlünde taht kurmuştur dedi Başkan Kaya, Görevleri başındayken hayatını kaybeden şehit polislere rahmet dileyerek, gazileri de minnetle yad etti.

Midyatlı işadamlarının ziyaretinden oldukça memnun kalan Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, bu nazik ziyaretiniz bizi çok onurlandırdı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak paydası Memleketimize ve halkımıza hizmet etmek. Biz Zeytinburnu ilçe Emniyet müdürlüğü olarak halkımızın 7/24 hizmetindeyiz dedi.

Ziyaret sonrası Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, Başkan Yrd. Mahmut Baş, Zeytinburnu Emniyet Müdür Yrd. Süleymen Gökdemir ve Trafik Büro Amiri Ali Buluş Polis Teşkilatımızın 172.yılını kutlayan bir pastayı ilçe emniyet müdürümüzle birlikte kestiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.