SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MİYAD, Yetim Ve İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık dağıttı

KÜLTÜR 28.08.2017 - 11:44, Güncelleme: 28.08.2017 - 11:44
 

MİYAD, Yetim Ve İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık dağıttı

Midyat'ta, bayram sabahını yepyeni bir bayramlığın hayaliyle bekleyen 400 çocuk, Midyat İşadamları Derneği'nin desteği ile hayaline kavuştu.

Midyat'ta, bayram sabahını yepyeni bir bayramlığın hayaliyle bekleyen 400 çocuk, Midyat İşadamları Derneği'nin desteği ile hayaline kavuştu. Midyat İşadamları Derneği, çocukları derneğin gönüllüleriyle kıyafet mağazasında bir araya getirerek, şenlik havasında bayramlık hediye ederek sevindiriyor. Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar, mağazada bayramlıklarını beğenerek alıyor. Çocukların tebessümlerine vesile olmak isteyen Midyat İşadamları Derneği, ilçe merkezi, köy ve beldelerde ikamet eden yetim ve ihtiyaç sahibi yaklaşık 400 çocuğun giyim mağazasında kendi tarzlanna göre beğendikleri elbiseleri almasına imkan sunuyor. Kıyafet dağıtılan çocukların ise mutlu oldukları gözlendi. Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, yaptığı açıklamada, çocukları giydirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "Önceden biz çocukken de anne ve babamız, bazıları elbise alabiliyordu, bazıları alamıyordu. Elbisesi alınanlar (çocuklar) seviniyordu, mutlu bir şekilde bayrama giriyorlardı. Olmayanlarında kalbi kırık kalıyordu. Bizde o günleri gördüğümüz için şimdi elimizde fırsat varken arkadaşlarımızla çocukların mutlu bir şekilde bayramlarını kutlasınlar, mutlu olsunlar istedik. Bayramlannı kutluyoruz. Bayram, memleketimizde çok farklıdır. Çocukların bayramı çok önemlidir. İhtiyaç sahibi yaklaşık 400 çocuğa elbise aldık. Bunun yanında okula yeni başlayan yaklaşık 1000 çocuğa içinde okul çantası hediye edeceğiz" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Midyat'ta, bayram sabahını yepyeni bir bayramlığın hayaliyle bekleyen 400 çocuk, Midyat İşadamları Derneği'nin desteği ile hayaline kavuştu.

Midyat'ta, bayram sabahını yepyeni bir bayramlığın hayaliyle bekleyen 400 çocuk, Midyat İşadamları Derneği'nin desteği ile hayaline kavuştu. Midyat İşadamları Derneği, çocukları derneğin gönüllüleriyle kıyafet mağazasında bir araya getirerek, şenlik havasında bayramlık hediye ederek sevindiriyor. Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar, mağazada bayramlıklarını beğenerek alıyor.

Çocukların tebessümlerine vesile olmak isteyen Midyat İşadamları Derneği, ilçe merkezi, köy ve beldelerde ikamet eden yetim ve ihtiyaç sahibi yaklaşık 400 çocuğun giyim mağazasında kendi tarzlanna göre beğendikleri elbiseleri almasına imkan sunuyor. Kıyafet dağıtılan çocukların ise mutlu oldukları gözlendi.

Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, yaptığı açıklamada, çocukları giydirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "Önceden biz çocukken de anne ve babamız, bazıları elbise alabiliyordu, bazıları alamıyordu. Elbisesi alınanlar (çocuklar) seviniyordu, mutlu bir şekilde bayrama giriyorlardı. Olmayanlarında kalbi kırık kalıyordu. Bizde o günleri gördüğümüz için şimdi elimizde fırsat varken arkadaşlarımızla çocukların mutlu bir şekilde bayramlarını kutlasınlar, mutlu olsunlar istedik. Bayramlannı kutluyoruz. Bayram, memleketimizde çok farklıdır. Çocukların bayramı çok önemlidir. İhtiyaç sahibi yaklaşık 400 çocuğa elbise aldık. Bunun yanında okula yeni başlayan yaklaşık 1000 çocuğa içinde okul çantası hediye edeceğiz" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.