SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Minik Yüreklerin Büyük Gösterisi

EĞİTİM 23.04.2018 - 23:10, Güncelleme: 23.04.2018 - 23:10
 

Minik Yüreklerin Büyük Gösterisi

Zeytinburnu’nda minik yüreklerin büyük gösterisi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 1920’de TBMM’yi kurup dosta düşmana “ulusal egemenliğimizi” ilan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 98. yılında tüm yurtta ilk günkü coşkusuyla kutlanıyor 

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 23 Nisan 1920 tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 1’inci yılında çocuklara armağan edilen ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’, yurt genelinde büyük bir coşku içinde kutlanmaya başlandı. Zeytinburnu’nda kutlamalar Atatürk anıtına çelenk koyma töreniyle başladı.  Ardından Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde resmi tören yapıldı. İlçemizde en renkli görüntülerden birde Celalettin Gözüsulu İlkokulunda yaşandı. Nejmi Kaşkaya idaresindeki Celalettin Gözüsülu İlkokulunun Anasınıflarında eğitim ve öğretim gören minik yüreklerin hazırladıkları büyük gösteri görülmeye değerdi.  Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri özel okulları aratmayan kalite gösteri hazırladılar. Havanın güzel olması, velilerin yoğun ilgisiyle ilçemizde 23 Nisan’ın tam bir bayram havasında yaşandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan miniklerin gösterisi, Sıla Ülker Hoca’nın Parlayan Yıldızları minik öğrencilerinin Bayrak şovuyla ve çok özel gösterisiyle sona erdi. Rengarenk Kostüm ’ün tasarladığı çok özel kostümlerle Minik yürekler bu yıl velilerden gösterileriyle tam not aldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nda minik yüreklerin büyük gösterisi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 1920’de TBMM’yi kurup dosta düşmana “ulusal egemenliğimizi” ilan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 98. yılında tüm yurtta ilk günkü coşkusuyla kutlanıyor 

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 23 Nisan 1920 tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 1’inci yılında çocuklara armağan edilen ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’, yurt genelinde büyük bir coşku içinde kutlanmaya başlandı. Zeytinburnu’nda kutlamalar Atatürk anıtına çelenk koyma töreniyle başladı. 

Ardından Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde resmi tören yapıldı. İlçemizde en renkli görüntülerden birde Celalettin Gözüsulu İlkokulunda yaşandı. Nejmi Kaşkaya idaresindeki Celalettin Gözüsülu İlkokulunun Anasınıflarında eğitim ve öğretim gören minik yüreklerin hazırladıkları büyük gösteri görülmeye değerdi. 

Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri özel okulları aratmayan kalite gösteri hazırladılar. Havanın güzel olması, velilerin yoğun ilgisiyle ilçemizde 23 Nisan’ın tam bir bayram havasında yaşandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan miniklerin gösterisi, Sıla Ülker Hoca’nın Parlayan Yıldızları minik öğrencilerinin Bayrak şovuyla ve çok özel gösterisiyle sona erdi. Rengarenk Kostüm ’ün tasarladığı çok özel kostümlerle Minik yürekler bu yıl velilerden gösterileriyle tam not aldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.