SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mini Etekli Kuyumcu Soygunu

KÜLTÜR 24.07.2013 - 16:56, Güncelleme: 24.07.2013 - 16:56
 

Mini Etekli Kuyumcu Soygunu

Zeytinburnu'nda bir kuyumcuya giren biri mini etekli kadın 3 kişi, silah tehdidiyle kuyumcu Serdar Ateş'in el ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdi.

Mini etekli bir kadın yanındaki iki erkekle kuyumcuya girdi. Kadın ve beraberindekiler, içeride müşteri olmadığı sırada kuyumcuyu silahla tehdit etti. Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde bulunan "Moda" adlı kuyumcu dükkanındaki soygun saat 10: 00 sıralarında gerçekleşti. MİNİ ETEKLİ KADIN VE 2 ARKADAŞI KUYUMCUYA GİRDİ Edinilen bilgiye göre, mini etekli bir kadın yanındaki iki erkekle kuyumcuya girdi. Kadın ve beraberindekiler, içeride müşteri olmadığı sırada kuyumcuyu silahla tehdit etti. KUYUMCUNUN EL VE AYAKLARINI BAĞLADILAR Soyguncular daha sonra kuyumcu Serdar Ateş'in ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağlayarak etkisiz hale getirdi. Ardından işyerinde bulunan yaklaşık 500 bin TL değerindeki altınları alan soyguncular kayıplara karıştı. Elleri ve kollarındaki koli bantlarından kurtulan kuyumcu Ateş, işyerinin kapısını açarak durumu çevredekilere anlattı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, işyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kuyumcunun yan kısmında bulunan bir esnaf, 'Arkadaş hırsız var deyince dışarıya çıktım. Kuyumcuyu koli bandıyla el ve ayaklarını bağlamışlardı. Ben dışarıda koli bandıyla kendisini çözerken gördüm. Soyguncular kaçarken bir kişi de peşlerinden koştu. Ancak soyguncuların silah doğrultması üzerine kovalamaktan vazgeçmiş" diye konuştu. MİNİ ETEKLİ KADIN GÜVENLİK KAMERASINDA Polis, mini etekli biri kadın 3 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, kadın soyguncunun görüntüleri de güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntü kaydında diz üstü etek giyen kadının Belden aşağı bölümü görülüyor ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nda bir kuyumcuya giren biri mini etekli kadın 3 kişi, silah tehdidiyle kuyumcu Serdar Ateş'in el ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdi.

Mini etekli bir kadın yanındaki iki erkekle kuyumcuya girdi. Kadın ve beraberindekiler, içeride müşteri olmadığı sırada kuyumcuyu silahla tehdit etti. Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde bulunan "Moda" adlı kuyumcu dükkanındaki soygun saat 10: 00 sıralarında gerçekleşti.

MİNİ ETEKLİ KADIN VE 2 ARKADAŞI KUYUMCUYA GİRDİ

Edinilen bilgiye göre, mini etekli bir kadın yanındaki iki erkekle kuyumcuya girdi. Kadın ve beraberindekiler, içeride müşteri olmadığı sırada kuyumcuyu silahla tehdit etti.

KUYUMCUNUN EL VE AYAKLARINI BAĞLADILAR

Soyguncular daha sonra kuyumcu Serdar Ateş'in ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağlayarak etkisiz hale getirdi. Ardından işyerinde bulunan yaklaşık 500 bin TL değerindeki altınları alan soyguncular kayıplara karıştı. Elleri ve kollarındaki koli bantlarından kurtulan kuyumcu Ateş, işyerinin kapısını açarak durumu çevredekilere anlattı.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, işyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kuyumcunun yan kısmında bulunan bir esnaf, 'Arkadaş hırsız var deyince dışarıya çıktım. Kuyumcuyu koli bandıyla el ve ayaklarını bağlamışlardı. Ben dışarıda koli bandıyla kendisini çözerken gördüm. Soyguncular kaçarken bir kişi de peşlerinden koştu. Ancak soyguncuların silah doğrultması üzerine kovalamaktan vazgeçmiş" diye konuştu.

MİNİ ETEKLİ KADIN GÜVENLİK KAMERASINDA

Polis, mini etekli biri kadın 3 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, kadın soyguncunun görüntüleri de güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntü kaydında diz üstü etek giyen kadının Belden aşağı bölümü görülüyor

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.