SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Milletvekili Gürsel Erol’dan Zeytinburnu’na sürpriz ziyaret

GÜNDEM 17.02.2020 - 16:44, Güncelleme: 17.02.2020 - 16:44
 

Milletvekili Gürsel Erol’dan Zeytinburnu’na sürpriz ziyaret

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrasında ilk günden itibaren depremzede aileleri yalnız bırakmayan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan’ı ziyaret etti. 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u Zeytinburnu’nda CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Meclis Üyesi Hüseyin Üsküdar ve CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Karabulut ağırladı. Deprem sonrası Elazığ’da yaşanılanlar ve Depremzedelerin içinde bulunduğu durum ile ilgili CHP ilçe yöneticilerine bilgi veren Milletvekili Gürsel Erol deprem sonrası Türkiye’nin ortaya koyduğu yardım seferberliği için vatandaşlarımıza teşekkür etti.  Milletvekili Erol, kış şartlarının etkisini göstermesi nedeniyle zor günler geçiren depremzedeler için devlet ve millet başta olmak üzere kendilerinin de ellerinden gelen tüm imkanı sağlamaya çalıştıklarını aktardı.  Gerçekten bu soğuk havada çadırda yaşamak çok zor. Devlet ve millet olarak tüm yurttaşlarımız yaraların sarılması için yoğun bir çaba gösteriyor. Bizlerde depremzede kardeşlerimizin yaşamış oldukları sıkıntıları hafifletmek için eksik olan malzemelerin tamamlanması konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Eminim ki kısa sürede aileler, çadır kentlerden kurtularak geçici barınma merkezlerine yerleştirilecek. Burada bize ne görev düşüyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz dedi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yapılan hasar tespit çalışmalarında Elazığ’da 8 bin 137 bina; 19 bin 294 bağımsız bölüm yıkılacak. Bu bağımsız konutların yıkılması enkazın kaldırılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız gerekli çalışmaları yapıyor. Bir taraftan da yeni konutların yapılması için gerekli çalışmaları yürütülüyor. Bize gelen bilgilere göre yeni konutların inşası 290 Bin TL gibi çok yüksek meblağlarla ihale edilecek. Buradan Elazığ halkına yüklü miktarda ödemeler çıkarsa halk bunun altından kalkamaz. Elazığlı müteahhitler çok düşük 170 Bin TL gibi bir meblağlalarla bu konutları yapmak için ellerini taşın altına koymak istiyorlar. Bakanlığın kontrolünde Elazığlı müteahhitler bu konutların yapım ihaleleri verilebilir dedi.  Elâzığ Depreminin ardından hızlı bir şeklide yardım kapmayası başlatan ve toplanan yardımları Elazığ’a ulaştıran CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ziyaretinden duydukların memnuniyeti dile getirdi. Başkan Doğan, bir kez daha Elazığlı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti. Vefat eden Elazığlılara Allah’tan rahme diledi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrasında ilk günden itibaren depremzede aileleri yalnız bırakmayan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan’ı ziyaret etti. 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u Zeytinburnu’nda CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Meclis Üyesi Hüseyin Üsküdar ve CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Karabulut ağırladı. Deprem sonrası Elazığ’da yaşanılanlar ve Depremzedelerin içinde bulunduğu durum ile ilgili CHP ilçe yöneticilerine bilgi veren Milletvekili Gürsel Erol deprem sonrası Türkiye’nin ortaya koyduğu yardım seferberliği için vatandaşlarımıza teşekkür etti. 

Milletvekili Erol, kış şartlarının etkisini göstermesi nedeniyle zor günler geçiren depremzedeler için devlet ve millet başta olmak üzere kendilerinin de ellerinden gelen tüm imkanı sağlamaya çalıştıklarını aktardı.  Gerçekten bu soğuk havada çadırda yaşamak çok zor. Devlet ve millet olarak tüm yurttaşlarımız yaraların sarılması için yoğun bir çaba gösteriyor. Bizlerde depremzede kardeşlerimizin yaşamış oldukları sıkıntıları hafifletmek için eksik olan malzemelerin tamamlanması konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Eminim ki kısa sürede aileler, çadır kentlerden kurtularak geçici barınma merkezlerine yerleştirilecek. Burada bize ne görev düşüyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yapılan hasar tespit çalışmalarında Elazığ’da 8 bin 137 bina; 19 bin 294 bağımsız bölüm yıkılacak. Bu bağımsız konutların yıkılması enkazın kaldırılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız gerekli çalışmaları yapıyor. Bir taraftan da yeni konutların yapılması için gerekli çalışmaları yürütülüyor. Bize gelen bilgilere göre yeni konutların inşası 290 Bin TL gibi çok yüksek meblağlarla ihale edilecek. Buradan Elazığ halkına yüklü miktarda ödemeler çıkarsa halk bunun altından kalkamaz. Elazığlı müteahhitler çok düşük 170 Bin TL gibi bir meblağlalarla bu konutları yapmak için ellerini taşın altına koymak istiyorlar. Bakanlığın kontrolünde Elazığlı müteahhitler bu konutların yapım ihaleleri verilebilir dedi. 

Elâzığ Depreminin ardından hızlı bir şeklide yardım kapmayası başlatan ve toplanan yardımları Elazığ’a ulaştıran CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ziyaretinden duydukların memnuniyeti dile getirdi. Başkan Doğan, bir kez daha Elazığlı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti. Vefat eden Elazığlılara Allah’tan rahme diledi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.