SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Millet İttifakından Alternatif 23 Nisan Kutlaması

GÜNDEM 24.04.2019 - 20:24, Güncelleme: 24.04.2019 - 20:24
 

Millet İttifakından Alternatif 23 Nisan Kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Zeytinburnu Kaymakamlığı önünde yapılan resmi törenin ardından Millet İttifakının iki önemli partisi CHP ve İYİ Parti ilçe Başkanları anıta Çelenklerini sundular ve kısa birer açıklama yaptılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. Yılında yine Bizler Ulu Önder Atatürk’ün huzurundayız. Bu Bayramın anlamı şudur. Bugün Kurucu irade ve Ulu Önder Milli Egemenliğin kime ait oluğuna karar vermiştir. Yani Egemenlik bir kişiye, bir gruba veya bir zümreye ait değildir. Egemenlik kayıtsız şartsız Millete aittir ve Millet bu egemenliği TBMM vasıtasıyla kullanacaktır. 99 Yıl önce Mustafa kemal Atatürk bu kararıyla Türkiye bir kişiden daha büyüktür demiştir. Meclisin kuruluş iradesinin amacı budur. Bu millet kendi eliyle yönetim iradesini bu meclise vermiştir. Bu ebedi olarak devam edecektir dedi. Başkan Metin Doğan konuşmasının sonunda Ankara’da Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu partinin koltuğunda oturan genel Başkanlarına bir şehit cenazesinde yapılan çirkin saldırıyıda çok sert kınadı.  CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, "Türkiye’yi korku ve terör ortamına sürükleyerek, bulanık suda balık avlamaya çalışanlara karşı son derece uyanığız. Buna fırsat vermeyeceğiz. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir üyesi olarak, bu hain saldırıyı gerçekleştiren zavallıların arkasındaki güçlere karşı dimdik ayaktaydık, ayakta durmaya da devam edeceğiz. Bu saldırının ardındaki güç ve azmettiriciler derhal yargı önüne çıkarılmalıdır. Cevaplandırılması gereken çok sayıda soru vardır. Bu sorular mutlaka cevaplandırılmalıdır, kamuoyu rahatlatılmalıdır” diye konuştu. CHP ilçe Başkanı Metin Doğan’ın ardında Millet İttifakının bir diğer kolu İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben’de kısa bir konuşma yaptı. Bu özel ve güzel günde, milli egemenliğimizi simgeleyen 23 Nisan bayram kutlamalarını, milletin elinden alıp okullara hapseden anlayışın, milletin egemenliğinin karşısına da kişisel saraylarının egemenliğini koyduğunu hatırlatmak istiyorum. Türkiye’nin mutluluğu çocuklarımızın mutluluğuna, Türkiye’nin gelişmesi çocuklarımızın gelişmesine bağlıdır. Ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu temel gerçeği unutmayalım diye 23 Nisan’ı hediye etmiştir. Maalesef ülkemizde yaşanan kara tablodan, korku ikliminden en yüksek acı payı çocuklarımız almaktadır; Adalet Bakanlığı verilerine göre çocuklara yönelik suçlar, son 10 yılda 3 kat artmıştır. Bunların yüzde 70’i 11 yaşın altında. Yine çocuğa yönelik suçlarda ülkemiz 3.sırada. TÜİK verilerine göre ülkemizde işlenen suçların yarısı çocuklara karşı işleniyor. Birinci sırada İstanbul var. İYİ PARTİ olarak biz, 23 Nisan’larda sadece bir kesimin çocukları bayram yapsın diye değil, 81 ilimizde yaşayan tüm çocuklar mutlu olsun istiyoruz dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Zeytinburnu Kaymakamlığı önünde yapılan resmi törenin ardından Millet İttifakının iki önemli partisi CHP ve İYİ Parti ilçe Başkanları anıta Çelenklerini sundular ve kısa birer açıklama yaptılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. Yılında yine Bizler Ulu Önder Atatürk’ün huzurundayız. Bu Bayramın anlamı şudur. Bugün Kurucu irade ve Ulu Önder Milli Egemenliğin kime ait oluğuna karar vermiştir. Yani Egemenlik bir kişiye, bir gruba veya bir zümreye ait değildir. Egemenlik kayıtsız şartsız Millete aittir ve Millet bu egemenliği TBMM vasıtasıyla kullanacaktır. 99 Yıl önce Mustafa kemal Atatürk bu kararıyla Türkiye bir kişiden daha büyüktür demiştir. Meclisin kuruluş iradesinin amacı budur. Bu millet kendi eliyle yönetim iradesini bu meclise vermiştir. Bu ebedi olarak devam edecektir dedi.

Başkan Metin Doğan konuşmasının sonunda Ankara’da Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu partinin koltuğunda oturan genel Başkanlarına bir şehit cenazesinde yapılan çirkin saldırıyıda çok sert kınadı. 
CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, "Türkiye’yi korku ve terör ortamına sürükleyerek, bulanık suda balık avlamaya çalışanlara karşı son derece uyanığız. Buna fırsat vermeyeceğiz. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir üyesi olarak, bu hain saldırıyı gerçekleştiren zavallıların arkasındaki güçlere karşı dimdik ayaktaydık, ayakta durmaya da devam edeceğiz. Bu saldırının ardındaki güç ve azmettiriciler derhal yargı önüne çıkarılmalıdır. Cevaplandırılması gereken çok sayıda soru vardır. Bu sorular mutlaka cevaplandırılmalıdır, kamuoyu rahatlatılmalıdır” diye konuştu.

CHP ilçe Başkanı Metin Doğan’ın ardında Millet İttifakının bir diğer kolu İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben’de kısa bir konuşma yaptı. Bu özel ve güzel günde, milli egemenliğimizi simgeleyen 23 Nisan bayram kutlamalarını, milletin elinden alıp okullara hapseden anlayışın, milletin egemenliğinin karşısına da kişisel saraylarının egemenliğini koyduğunu hatırlatmak istiyorum. Türkiye’nin mutluluğu çocuklarımızın mutluluğuna, Türkiye’nin gelişmesi çocuklarımızın gelişmesine bağlıdır. Ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu temel gerçeği unutmayalım diye 23 Nisan’ı hediye etmiştir. Maalesef ülkemizde yaşanan kara tablodan, korku ikliminden en yüksek acı payı çocuklarımız almaktadır; Adalet Bakanlığı verilerine göre çocuklara yönelik suçlar, son 10 yılda 3 kat artmıştır. Bunların yüzde 70’i 11 yaşın altında. Yine çocuğa yönelik suçlarda ülkemiz 3.sırada. TÜİK verilerine göre ülkemizde işlenen suçların yarısı çocuklara karşı işleniyor. Birinci sırada İstanbul var. İYİ PARTİ olarak biz, 23 Nisan’larda sadece bir kesimin çocukları bayram yapsın diye değil, 81 ilimizde yaşayan tüm çocuklar mutlu olsun istiyoruz dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.