SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MHP’nin Zeytinburnu ilçe Başkanı belli oldu

GÜNDEM 24.02.2019 - 13:56, Güncelleme: 24.02.2019 - 13:56
 

MHP’nin Zeytinburnu ilçe Başkanı belli oldu

MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Reşat OK Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak görevini bıraktı. Başkan Reşat Ok'un yerine MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı olarak Habip KAPICIOĞLU atandı. 

MHP’nin çiçeği burnunda ilçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu atamasının yapılmasından kısa bir süre sonra gazetemize kısa bir açıklama yaptı. 50.yılını kutladığımız aziz davamız, geçmişiyle asil milletimizin teveccühüne mazhar olan partimiz başarı ve hizmetleriyle her daim Zeytinburnu’nun gönlünde özel bir yer edinmiştir. Bugünlere ulaşıncaya dek Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclis Üyesi adayı olarak görevini devreden Sayın Reşat Ok özverileri ile Zeytinburnu için gecesini gündüzüne katarak hizmet verdiği aşikârdır. Bu fedakârlıkların temeli, buzdağının görünmeyen kısmı olan ilçe yöneticileri ile olduğu herkesçe bilinmektedir. Herkesin başkanı olmak, onların sorunlarının çözüm mercii olarak bilinmek ve köprü vazifesi görmek gerçekten zor ve meşakkatli bir uğraştır. Bu görevi bu kadar süredir yerine getiren, mesaisini ve enerjisini severek tüketen sayın ilçe başkanımız, kadim dostum Reşat Ok’a şükran ve minnet duygularıyla teşekkür ederim. Kendisini ve bu süre zarfında verdiği hizmetleriyle bitmeyen sevdamız olan partimizde değişik görevlerde aynı şevk ve heyecanla bir arada olma umuduyla tekrar teşekkürlerimi sunuyor, ilçemiz, partimiz ve devletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Reşat OK Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak görevini bıraktı. Başkan Reşat Ok'un yerine MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı olarak Habip KAPICIOĞLU atandı. 

MHP’nin çiçeği burnunda ilçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu atamasının yapılmasından kısa bir süre sonra gazetemize kısa bir açıklama yaptı. 50.yılını kutladığımız aziz davamız, geçmişiyle asil milletimizin teveccühüne mazhar olan partimiz başarı ve hizmetleriyle her daim Zeytinburnu’nun gönlünde özel bir yer edinmiştir. Bugünlere ulaşıncaya dek Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclis Üyesi adayı olarak görevini devreden Sayın Reşat Ok özverileri ile Zeytinburnu için gecesini gündüzüne katarak hizmet verdiği aşikârdır. Bu fedakârlıkların temeli, buzdağının görünmeyen kısmı olan ilçe yöneticileri ile olduğu herkesçe bilinmektedir. Herkesin başkanı olmak, onların sorunlarının çözüm mercii olarak bilinmek ve köprü vazifesi görmek gerçekten zor ve meşakkatli bir uğraştır. Bu görevi bu kadar süredir yerine getiren, mesaisini ve enerjisini severek tüketen sayın ilçe başkanımız, kadim dostum Reşat Ok’a şükran ve minnet duygularıyla teşekkür ederim. Kendisini ve bu süre zarfında verdiği hizmetleriyle bitmeyen sevdamız olan partimizde değişik görevlerde aynı şevk ve heyecanla bir arada olma umuduyla tekrar teşekkürlerimi sunuyor, ilçemiz, partimiz ve devletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.