SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MHP Zeytinburnu Teşkilatı ihtiyaç sahiplerini unutmadı 

SİYASET 14.05.2020 - 21:59, Güncelleme: 21.03.2021 - 14:40
 

MHP Zeytinburnu Teşkilatı ihtiyaç sahiplerini unutmadı 

Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu ve MHP Meclis üyesi Reşat Ok önderliğinde 750 İhtiyaç sahibi aileye erzak yardımı, 20 BİN TL tutarında Market alışveriş Kartı yardımında bulundu.

MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu dağıtım sonrası yaptığı kısa açıklamada, Tüm dünyayı etkisi altına alan zorlu süreçten geçtiğimiz şu günlerde birlik beraberliğimizi üst seviyelere çıkarmalıyız. Bizlerden yardım eli uzatılmasını bekleyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sesine kulak vermek adına 750 Koli erzağı ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ettik. Her ne olursa olsun yardımlaşma konusuna siyaset üstü ve samimi bakmamız gerekmektedir. Mübarek Ramazan Ayı’nın hürmetine yaşadığımız bu zor günleri atlatmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızı birlik olmaya davet ediyorum. İmkanı olan herkese de elinden geldiğince mazlumlara yardım eli uzatmaları için çağrı yapıyorum dedi. Meclis Üyesi Reşat Ok ise yaptığı açıklamada, MHP olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yardımlarımız devam edecek. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu ve MHP Meclis üyesi Reşat Ok önderliğinde 750 İhtiyaç sahibi aileye erzak yardımı, 20 BİN TL tutarında Market alışveriş Kartı yardımında bulundu.

MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu dağıtım sonrası yaptığı kısa açıklamada, Tüm dünyayı etkisi altına alan zorlu süreçten geçtiğimiz şu günlerde birlik beraberliğimizi üst seviyelere çıkarmalıyız. Bizlerden yardım eli uzatılmasını bekleyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sesine kulak vermek adına 750 Koli erzağı ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ettik. Her ne olursa olsun yardımlaşma konusuna siyaset üstü ve samimi bakmamız gerekmektedir. Mübarek Ramazan Ayı’nın hürmetine yaşadığımız bu zor günleri atlatmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızı birlik olmaya davet ediyorum. İmkanı olan herkese de elinden geldiğince mazlumlara yardım eli uzatmaları için çağrı yapıyorum dedi.

Meclis Üyesi Reşat Ok ise yaptığı açıklamada, MHP olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yardımlarımız devam edecek. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.