SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MHP Zeytinburnu İftarda buluştu

GÜNDEM 17.07.2013 - 05:48, Güncelleme: 17.07.2013 - 05:48
 

MHP Zeytinburnu İftarda buluştu

MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan teşkilatına yol arkadaşlarına bir iftar yemeği verdi

MHP Zeytinburnu İlçe Binasındaki iftar programına ilçe yöneticileri tam kadro katıldı ilden ise bazı yöneticiler iftara katılarak Başkan Alparslan'ın yanında yer aldılar.İftar programının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, katılımcılara teşekkür etti. Alparslan,  Rabbim, dünyadaki Türk İslam alemine, zulüm gören tüm mazlumlara ve ülküdaşlarımıza yardım eylesin. Allah bu birlikteliğimizi, bize iktidarı nasip ederek taçlandırsın dedi. Başkan Alparslan sözlerine şöyle devam etti. Bu ülkede Başbakanlığı hak etmediği halde birçok kişi başbakan oldu.Ama Bizler Başbuğumuzu başbakan yapamadık. Şimdi ona iki sözümüz var. Daha doğrusu onun bize iki emaneti var. Biri Ülküocakları diğeri ise MHP'dir.İşte Bizler ve Sizler bu iki emanete canımız son noktasına kadar sahip çıkacağız ve Milliyetçi hareketi çok çalışarak bu ülkede iktidar yapacağız. Bizler Zeytinburnu olarak inşallah Belediyeyi alarak İstanbul'da ilk zaferi yaşatmak suretiyle startı Bizler Zeytinburnu'ndan vereceğiz. Ardından da Bilge adam Sayın Dr Devlet Bahçeli'yi Başbakan yapacağız. Bunun burada sözünü veriyoruz dedi.Yapılan duanın ardından iftar programı sona erdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan teşkilatına yol arkadaşlarına bir iftar yemeği verdi

MHP Zeytinburnu İlçe Binasındaki iftar programına ilçe yöneticileri tam kadro katıldı ilden ise bazı yöneticiler iftara katılarak Başkan Alparslan'ın yanında yer aldılar.İftar programının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, katılımcılara teşekkür etti. Alparslan,  Rabbim, dünyadaki Türk İslam alemine, zulüm gören tüm mazlumlara ve ülküdaşlarımıza yardım eylesin. Allah bu birlikteliğimizi, bize iktidarı nasip ederek taçlandırsın dedi. Başkan Alparslan sözlerine şöyle devam etti.

Bu ülkede Başbakanlığı hak etmediği halde birçok kişi başbakan oldu.Ama Bizler Başbuğumuzu başbakan yapamadık. Şimdi ona iki sözümüz var. Daha doğrusu onun bize iki emaneti var. Biri Ülküocakları diğeri ise MHP'dir.İşte Bizler ve Sizler bu iki emanete canımız son noktasına kadar sahip çıkacağız ve Milliyetçi hareketi çok çalışarak bu ülkede iktidar yapacağız. Bizler Zeytinburnu olarak inşallah Belediyeyi alarak İstanbul'da ilk zaferi yaşatmak suretiyle startı Bizler Zeytinburnu'ndan vereceğiz. Ardından da Bilge adam Sayın Dr Devlet Bahçeli'yi Başbakan yapacağız. Bunun burada sözünü veriyoruz dedi.Yapılan duanın ardından iftar programı sona erdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.