SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Metin Doğan, Adil Emecan’ın Listesinden istifa etti

GÜNDEM 26.02.2019 - 12:07, Güncelleme: 26.02.2019 - 12:07
 

Metin Doğan, Adil Emecan’ın Listesinden istifa etti

CHP’nin tecrübeli ilçe Başkanı Metin Doğan yaklaşık üç yılı aşkın bir süredir hummalı bir çalışma sonrası geniş bir ittifak oluşturmuş ve Adil Emecan’ın yeniden CHP Adayı olması için büyük çaba harcamıştı. 

Millet İttifakı Adayı Adil Emecan’ın Zeytinburnu Belediye Başkanlığını kazanması halinde adı Başkan Yardımcısı olarak kulislerde geçen Metin Doğan’ın Kontenjan 1.Sıra adayı olarak Meclis Üyeleri listesinde yerini almıştı. Listelerin kesinleşmesine saatler kala gündeme bomba gibi bir haber düştü. Deneyimli siyasetçi Metin Doğan Adil Emecan’ın listesinden istifa ederek yeniden ilçe Başkanlığına geri döndü. İstifanın arkasında İlçe Başkanlığı koltuğunu boşanmasının ardından bir çok ismin ilçe Başkanı olmak için öne çıktığını ve yaşanan sürecin partiye seçim arifinde zarar vereceğini düşünen Metin Doğan’ın listeden istifa ederek tekrar geri döndüğü konuşuluyor.  Metin Doğan’ın istifasının ardından boşalan CHP Meclis Üyeliğe listesindeki 1.Kontenjan koltuğuna Erzincanlı bir isim yazılacak.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
CHP’nin tecrübeli ilçe Başkanı Metin Doğan yaklaşık üç yılı aşkın bir süredir hummalı bir çalışma sonrası geniş bir ittifak oluşturmuş ve Adil Emecan’ın yeniden CHP Adayı olması için büyük çaba harcamıştı. 

Millet İttifakı Adayı Adil Emecan’ın Zeytinburnu Belediye Başkanlığını kazanması halinde adı Başkan Yardımcısı olarak kulislerde geçen Metin Doğan’ın Kontenjan 1.Sıra adayı olarak Meclis Üyeleri listesinde yerini almıştı. Listelerin kesinleşmesine saatler kala gündeme bomba gibi bir haber düştü. Deneyimli siyasetçi Metin Doğan Adil Emecan’ın listesinden istifa ederek yeniden ilçe Başkanlığına geri döndü. İstifanın arkasında İlçe Başkanlığı koltuğunu boşanmasının ardından bir çok ismin ilçe Başkanı olmak için öne çıktığını ve yaşanan sürecin partiye seçim arifinde zarar vereceğini düşünen Metin Doğan’ın listeden istifa ederek tekrar geri döndüğü konuşuluyor.  Metin Doğan’ın istifasının ardından boşalan CHP Meclis Üyeliğe listesindeki 1.Kontenjan koltuğuna Erzincanlı bir isim yazılacak. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.