SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merkezefendi Tramvay Durağında Bir Kişi vuruldu

KÜLTÜR 09.05.2015 - 13:48, Güncelleme: 09.05.2015 - 13:48
 

Merkezefendi Tramvay Durağında Bir Kişi vuruldu

Zeytinburnu, Merkez Efendi Tramvay Durağı önünde, kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya giren Garip Çakır, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bacağından yaralandı.

Zeytinburnu, Merkez Efendi Tramvay Durağı önünde, kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya giren Garip Çakır, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bacağından vurularak yaralandı. Çakır, ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheliler kayıplara karıştı. Olay, saat 01.00 sıralarında Zeytinburnu, Merkez Efendi Tramvay Durağı önünde meydana geldi. İddiaya göre, Garip Çakır isimli vatandaş ile kimliği belirsiz bir grup arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, grup içerisinden bir kişinin silahla ateş etmesi sonucu, Garip Çakır sol baldırından vurularak yaralandı. Çakır, bir anda yere yığılırken, olaya karışan kişiler olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Çevredeki bir işyerinin güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay mahalline polis ve sağlık ekipleri geldi. Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinin çevresine güvenlik şeridi çekerek yerlerde kovan aradı. Polis, olaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın görgü tanığı Cemal Akın, 'Kendi aralarında tartışma yaptılar. Birisi silah çekti, vurdu. Sesini duyduk. Kimin ateş ettiğini görmedik ama 3 el ateş edildiğini duyduk" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu, Merkez Efendi Tramvay Durağı önünde, kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya giren Garip Çakır, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bacağından yaralandı.

Zeytinburnu, Merkez Efendi Tramvay Durağı önünde, kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya giren Garip Çakır, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bacağından vurularak yaralandı. Çakır, ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheliler kayıplara karıştı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Zeytinburnu, Merkez Efendi Tramvay Durağı önünde meydana geldi. İddiaya göre, Garip Çakır isimli vatandaş ile kimliği belirsiz bir grup arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, grup içerisinden bir kişinin silahla ateş etmesi sonucu, Garip Çakır sol baldırından vurularak yaralandı. Çakır, bir anda yere yığılırken, olaya karışan kişiler olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Çevredeki bir işyerinin güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay mahalline polis ve sağlık ekipleri geldi. Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinin çevresine güvenlik şeridi çekerek yerlerde kovan aradı. Polis, olaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın görgü tanığı Cemal Akın, 'Kendi aralarında tartışma yaptılar. Birisi silah çekti, vurdu. Sesini duyduk. Kimin ateş ettiğini görmedik ama 3 el ateş edildiğini duyduk" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.