SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merkezefendi Mahallesinde Tekstil atölyesinde yangın paniği

GÜNDEM 09.03.2021 - 14:53, Güncelleme: 21.03.2021 - 17:15
 

Merkezefendi Mahallesinde Tekstil atölyesinde yangın paniği

Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde bodrum katındaki tekstil atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Çalışan işçiler atölyeyi yara almadan boşaltırken, yangın paniğe neden oldu.

Yangın, saat 13.10 sıralarında Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi G-44 Sokak'ta bir tekstil atölyesinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı binanın bodrum katındaki atölyede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çalışanlar, panik içinde atölyeyi boşalttı. Ardından durumun haber verilmesiyle Bakırköy ve Zeytinburnu'ndan takviye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, içeride kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Kısa süre içinde yangın kontrol altına alınırken, kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Yangın nedeniyle atölyede maddi hasar meydana geldi. Öte yandan sokaktaki vatandaşlar, çalışan itfaiye ekiplerinin uyarılarına rağmen etrafı boşaltmazken, kimisi de film izler gibi yangını izledi.  
Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde bodrum katındaki tekstil atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Çalışan işçiler atölyeyi yara almadan boşaltırken, yangın paniğe neden oldu.

Yangın, saat 13.10 sıralarında Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi G-44 Sokak'ta bir tekstil atölyesinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı binanın bodrum katındaki atölyede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çalışanlar, panik içinde atölyeyi boşalttı. Ardından durumun haber verilmesiyle Bakırköy ve Zeytinburnu'ndan takviye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, içeride kimsenin olup olmadığını kontrol etti.

Kısa süre içinde yangın kontrol altına alınırken, kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Yangın nedeniyle atölyede maddi hasar meydana geldi. Öte yandan sokaktaki vatandaşlar, çalışan itfaiye ekiplerinin uyarılarına rağmen etrafı boşaltmazken, kimisi de film izler gibi yangını izledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.