SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Melek Çuhacıbaş’ı Hak’ka yürüdü

KÜLTÜR 02.03.2018 - 23:20, Güncelleme: 02.03.2018 - 23:20
 

Melek Çuhacıbaş’ı Hak’ka yürüdü

Eroğlu Spor kulübü Başkan vekili Bülent Cuhacıbaşı'nın annesi muhterem annesi Melek Çuhacıbaş Hak’ka yürüdü.

Zeytinburnu’nun en köklü kulüplerinden biri olan Eroğluspor’un Başkan Vekili Bülent Cuhacıbaşı'nın annesi muhterem annesi Melek Çuhacıbaş’ı sevenlerini yasa boğdu. Merhume Melek annemiz için Seyyid Nizam Caminde Cuma namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İyi Parti ilçe Başkanı Ahmet Çelik, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Amatörler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven, Eroğlu Spor Kulüp Başkanı Fatih Çakırca, Saadet Partisi ilçe Yöneticileri, AGD Zeytinburnu Şube Başkanı Tacettin Özer,  Anadolu Gençlik Derneği Yöneticileri ve çok sayıda eş, dost akrabası katıldı. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Melek Cuhacıbaşı aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet tüm yakınlarına sabır diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Eroğlu Spor kulübü Başkan vekili Bülent Cuhacıbaşı'nın annesi muhterem annesi Melek Çuhacıbaş Hak’ka yürüdü.

Zeytinburnu’nun en köklü kulüplerinden biri olan Eroğluspor’un Başkan Vekili Bülent Cuhacıbaşı'nın annesi muhterem annesi Melek Çuhacıbaş’ı sevenlerini yasa boğdu. Merhume Melek annemiz için Seyyid Nizam Caminde Cuma namazına müteakiben cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İyi Parti ilçe Başkanı Ahmet Çelik, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Amatörler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven, Eroğlu Spor Kulüp Başkanı Fatih Çakırca, Saadet Partisi ilçe Yöneticileri, AGD Zeytinburnu Şube Başkanı Tacettin Özer,  Anadolu Gençlik Derneği Yöneticileri ve çok sayıda eş, dost akrabası katıldı.

Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Melek Cuhacıbaşı aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet tüm yakınlarına sabır diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.