SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Meclis Üyesi Halis Özgenç: Hemşerilerimiz için sağlık indirim protokolü imzalandık

SİYASET 29.10.2022 - 13:01, Güncelleme: 29.10.2022 - 13:28
 

Meclis Üyesi Halis Özgenç: Hemşerilerimiz için sağlık indirim protokolü imzalandık

AK Parti Zeytinburnu ilçe Teşkilatından Mahalle Başkanı olarak uzun yıllara başarılı çalışmalara imza atan Halis Özgenç Meclis Üyesi seçilmesinin ardından da arı gibi çalışmaya devam ediyor. Meclis Üyesi Özgenç’in organizasyonunda, Konyalı Dernek Başkanlarının katılımıyla Konyalı İşadamı Köksal Aslantaş’ın sahibi olduğu Yenibosna Safa Hastanesi ile Hemşerileri için indirim protokolü imzalandı.

‘SİYASETE MAHALLE BAŞKANLIĞIYLA BAŞLADI’ Halis Özgenç uzun yıllar AK Parti Zeytinburnu Teşkilatından Nuripaşa Mahalle Başkanı olarak görev yaptı. Sadece seçim döneminde değil göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalışarak çalmadığı kapı girmediği ev derdini sormadığı aile kalmadı. Ortaya koyduğu böylesine başarılı çalışmalarla Nuripaşa Mahallesinin AK Parti’nin adeta üssü haline getiren Özgenç ardından Meclis Üyesi seçildi.  ‘BİR ALLAH RAZI OLSUN BENİM İÇİN EN DEĞERLİ MAKAM’ Siyaseti ben makam için değil Halka hizmet ve dua almak için yapıyorum önceliğim dava diyerek Meclis üyesi seçilmesinin ardından yine Zeytinburnu’nda vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. Sadece Zeytinburnu Halkının değil temsilcisi olduğu Zeytinburnu’ndaki Konyalı hemşerilerinin de sesi olan Özgenç işini gücünü bir tarafa bırakarak hemşerilerini ziyaret ediyor, dertlerini soruyor sorunlarına çözüm üretmeye çalıyor.  ‘HEMŞERİLERİMİZ İÇİN SAĞLIK İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADIK’ Zeytinburnu Haber Gazetesine kısa bir açıklama yapan Meclis Üyesi Halis Özgenç; Biz siyaseti hemşerilerimize faydalı olmak ve Allah rızası almak için yapıyoruz. Bizler için en değerli makam budur. Çok şükür iş insanı hemşerilerimizde her daim bizlere destek oluyorlar. Konya’mızın değerlerinden biri İşadamı Köksal Aslantaş’ın sahibi olduğu Yenibosna Safa Hastanesi ile Hemşerileri için indirim protokolü imzaladık. İndirim Protokolümüze Bozkır Bağyurdu Vakfı Başkan Yardımcısı Yavuz Şen, Bozkır Çağlayan Dernek Başkanı Hasan Ali Kumaş, Bozkır Karaardıç Dernek Başkanı Mehmet Avcu, Konya 3.Bölğe Platformu Başkanı Mehmet Ali Kayadibi, Bozkır Harmanpınar Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Karaali, İşadamları Mustafa Duyar ve Mehmet Kayar Katılım Sağladılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ‘BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÖMER ARISOY’A TEŞEKKÜR EDİYORUM’ Ben sadece halkımızın sorunlarını dertlerini partime ve Belediye Başkanımıza iletiyorum. Onlarda yakından ilgileniyorlar. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy ilettiğim hiçbir soruna kayıtsız kalmadı. Başkanımıza sesimize kulak verdiği için teşekkür ediyorum. İlçemizdeki Konyalı hemşerilerimizi ziyaret ediyorum. Onlarda bu ziyaretlerde fazlasıyla menün kaldılar. Bunun yanında Özelikle sosyal sorumluluk projelerini başkanımız çok önemsiyor. Birçok alanda bize verilen görevin gereğini elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Meclis üyeliği görevini ben vatanda ile belediye arasında bir köprü olarak görüyorum ve bunun gereğini yapıyorum'' dedi.
AK Parti Zeytinburnu ilçe Teşkilatından Mahalle Başkanı olarak uzun yıllara başarılı çalışmalara imza atan Halis Özgenç Meclis Üyesi seçilmesinin ardından da arı gibi çalışmaya devam ediyor. Meclis Üyesi Özgenç’in organizasyonunda, Konyalı Dernek Başkanlarının katılımıyla Konyalı İşadamı Köksal Aslantaş’ın sahibi olduğu Yenibosna Safa Hastanesi ile Hemşerileri için indirim protokolü imzalandı.

‘SİYASETE MAHALLE BAŞKANLIĞIYLA BAŞLADI’

Halis Özgenç uzun yıllar AK Parti Zeytinburnu Teşkilatından Nuripaşa Mahalle Başkanı olarak görev yaptı. Sadece seçim döneminde değil göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalışarak çalmadığı kapı girmediği ev derdini sormadığı aile kalmadı. Ortaya koyduğu böylesine başarılı çalışmalarla Nuripaşa Mahallesinin AK Parti’nin adeta üssü haline getiren Özgenç ardından Meclis Üyesi seçildi. 

‘BİR ALLAH RAZI OLSUN BENİM İÇİN EN DEĞERLİ MAKAM’

Siyaseti ben makam için değil Halka hizmet ve dua almak için yapıyorum önceliğim dava diyerek Meclis üyesi seçilmesinin ardından yine Zeytinburnu’nda vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. Sadece Zeytinburnu Halkının değil temsilcisi olduğu Zeytinburnu’ndaki Konyalı hemşerilerinin de sesi olan Özgenç işini gücünü bir tarafa bırakarak hemşerilerini ziyaret ediyor, dertlerini soruyor sorunlarına çözüm üretmeye çalıyor. 

‘HEMŞERİLERİMİZ İÇİN SAĞLIK İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADIK’

Zeytinburnu Haber Gazetesine kısa bir açıklama yapan Meclis Üyesi Halis Özgenç; Biz siyaseti hemşerilerimize faydalı olmak ve Allah rızası almak için yapıyoruz. Bizler için en değerli makam budur. Çok şükür iş insanı hemşerilerimizde her daim bizlere destek oluyorlar. Konya’mızın değerlerinden biri İşadamı Köksal Aslantaş’ın sahibi olduğu Yenibosna Safa Hastanesi ile Hemşerileri için indirim protokolü imzaladık. İndirim Protokolümüze Bozkır Bağyurdu Vakfı Başkan Yardımcısı Yavuz Şen, Bozkır Çağlayan Dernek Başkanı Hasan Ali Kumaş, Bozkır Karaardıç Dernek Başkanı Mehmet Avcu, Konya 3.Bölğe Platformu Başkanı Mehmet Ali Kayadibi, Bozkır Harmanpınar Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Karaali, İşadamları Mustafa Duyar ve Mehmet Kayar Katılım Sağladılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

‘BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÖMER ARISOY’A TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Ben sadece halkımızın sorunlarını dertlerini partime ve Belediye Başkanımıza iletiyorum. Onlarda yakından ilgileniyorlar. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy ilettiğim hiçbir soruna kayıtsız kalmadı. Başkanımıza sesimize kulak verdiği için teşekkür ediyorum. İlçemizdeki Konyalı hemşerilerimizi ziyaret ediyorum. Onlarda bu ziyaretlerde fazlasıyla menün kaldılar. Bunun yanında Özelikle sosyal sorumluluk projelerini başkanımız çok önemsiyor. Birçok alanda bize verilen görevin gereğini elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Meclis üyeliği görevini ben vatanda ile belediye arasında bir köprü olarak görüyorum ve bunun gereğini yapıyorum'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.