SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Matbaacılık Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi

EĞİTİM 18.06.2015 - 16:13, Güncelleme: 18.06.2015 - 16:13
 

Matbaacılık Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi

Zeytinburnu – Merkezefendi Mahallesi’nde bulunan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Matbaacılık Meslek Lisesi ) ilçemizde faaliuyete geçmesinin ardından ilk mezunlarını verdi.

Zeytinburnu – Merkezefendi Mahallesi’nde bulunan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ( Matbaacılık Meslek Lisesi ) 2014 – 2015 öğretim ve eğitim yılında müdür rotasyonları ile okula atanan Fazlı Şirin ile hayli başarılı çalışmalar yapıldı. Zeytinburnu Kültür Merkezi’nde yapılan muhteşem sergi ardından bu yılın ilk mezunlarını olan öğrenciler neşeli bir şekilde mezun olmanın mutluluğu ile kep fırlattılar. Mezuniyet ve kep atma töreni tüm organizasyon ve koordinesi ZKM’ndeki sergi organizasyon ve koordinatörlüğünü yapan Müdür Yardımcısı Aylin İstek Morcul ve mezuniyet tören sunuculuk görevi de öğrenciler Alican Bulut ve Ezgi Bağcı tarafından yapıldı. Öğrenci velilerinin iştirak ettiği kep atma töreni saygı duruşu ve okul müzik öğretmeni Nuray Büyükkaya eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Fazlı Şirin’ir kısa ve öz konuşmasının ardından MED Basım Genel Müdürü Mustafa Kibar günün anlamı ile ilgili olarak konuşmada bulundu. Mezun olan öğrenciler adına da 12-B öğrencisi Ezgi Bağcı duygu dolu bir konuşma sunumuyla herkesi duygulandırdı. Bu konuşmaların ardından Edebiyat Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Ekrem Ayyıldız ve sonrasında da okul birincisi Seray Meşeli günün ve okul ayrılığının lirikliğini güzel cümlelerle aktardılar. Eğitimde devamlılığı senbolize eden devir teslim töreninde mezun olan öğrenciler, 11. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama teslimi yaptılar. Seray Meşeli bayrağı Burak Can Akıncı’ya, Ezgi Bağcı’da flamayı Feyza Yüzbaşıoğlu’na teslim ettiler. 2014 – 2015 eğitim ve öğretim yılında okul üçüncüsü olan Oğuzhan Özgür’ün ödülünü Müdür Yardımcısı Eİkrem Ayyıldız verdi. Okul ikincisi olan Salih Sami Yılmaz’ın ödülünü müdür yardımcısı Mukadder Altıntaş, okul birincisi olan Seray Meşeli’nin de ödülünü okul müdürü Fazlı şirin verdi. Seray Meşeli, okul tarafından hazırlanan ve birincilerinin adını belirtilecek olan kütüğe adını belirten plakayı çakarken hayli heyecanlandı. Öğrencilerin temsili diplomaları öğretmen Sinan Can, Ekrem Ayyıldız, Mukadder Altıntaş, Özkan Elgay ve diğer öğretmenler tarafından verildi. Temsili diploma dağıtımından sonra mezun olan öğrenciler keplerini hep birlikte neşe içerisinde fırlattılar. Kep fırlatma sonrasında öğrenciler yakalayabildikleri öğretmenleri hep birlikte havaya fırlatırken öğrencilere yakalanmamak için kaçan öğrencilerin görüntüleri ise hayli neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Yemek ve diğer ikramların dağıtımından sonra neşeyle başlayan tören aynı şekilde sona erdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu – Merkezefendi Mahallesi’nde bulunan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Matbaacılık Meslek Lisesi ) ilçemizde faaliuyete geçmesinin ardından ilk mezunlarını verdi.

Zeytinburnu – Merkezefendi Mahallesi’nde bulunan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ( Matbaacılık Meslek Lisesi ) 2014 – 2015 öğretim ve eğitim yılında müdür rotasyonları ile okula atanan Fazlı Şirin ile hayli başarılı çalışmalar yapıldı. Zeytinburnu Kültür Merkezi’nde yapılan muhteşem sergi ardından bu yılın ilk mezunlarını olan öğrenciler neşeli bir şekilde mezun olmanın mutluluğu ile kep fırlattılar.

Mezuniyet ve kep atma töreni tüm organizasyon ve koordinesi ZKM’ndeki sergi organizasyon ve koordinatörlüğünü yapan Müdür Yardımcısı Aylin İstek Morcul ve mezuniyet tören sunuculuk görevi de öğrenciler Alican Bulut ve Ezgi Bağcı tarafından yapıldı. Öğrenci velilerinin iştirak ettiği kep atma töreni saygı duruşu ve okul müzik öğretmeni Nuray Büyükkaya eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Fazlı Şirin’ir kısa ve öz konuşmasının ardından MED Basım Genel Müdürü Mustafa Kibar günün anlamı ile ilgili olarak konuşmada bulundu. Mezun olan öğrenciler adına da 12-B öğrencisi Ezgi Bağcı duygu dolu bir konuşma sunumuyla herkesi duygulandırdı. Bu konuşmaların ardından Edebiyat Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Ekrem Ayyıldız ve sonrasında da okul birincisi Seray Meşeli günün ve okul ayrılığının lirikliğini güzel cümlelerle aktardılar. Eğitimde devamlılığı senbolize eden devir teslim töreninde mezun olan öğrenciler, 11. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama teslimi yaptılar. Seray Meşeli bayrağı Burak Can Akıncı’ya, Ezgi Bağcı’da flamayı Feyza Yüzbaşıoğlu’na teslim ettiler.

2014 – 2015 eğitim ve öğretim yılında okul üçüncüsü olan Oğuzhan Özgür’ün ödülünü Müdür Yardımcısı Eİkrem Ayyıldız verdi. Okul ikincisi olan Salih Sami Yılmaz’ın ödülünü müdür yardımcısı Mukadder Altıntaş, okul birincisi olan Seray Meşeli’nin de ödülünü okul müdürü Fazlı şirin verdi. Seray Meşeli, okul tarafından hazırlanan ve birincilerinin adını belirtilecek olan kütüğe adını belirten plakayı çakarken hayli heyecanlandı.

Öğrencilerin temsili diplomaları öğretmen Sinan Can, Ekrem Ayyıldız, Mukadder Altıntaş, Özkan Elgay ve diğer öğretmenler tarafından verildi. Temsili diploma dağıtımından sonra mezun olan öğrenciler keplerini hep birlikte neşe içerisinde fırlattılar. Kep fırlatma sonrasında öğrenciler yakalayabildikleri öğretmenleri hep birlikte havaya fırlatırken öğrencilere yakalanmamak için kaçan öğrencilerin görüntüleri ise hayli neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Yemek ve diğer ikramların dağıtımından sonra neşeyle başlayan tören aynı şekilde sona erdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.