SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Marmaray inşaatındaki çökme köprünün yenilenmesini sağladı

KÜLTÜR 29.05.2014 - 13:15, Güncelleme: 29.05.2014 - 13:15
 

Marmaray inşaatındaki çökme köprünün yenilenmesini sağladı

Zeytinburnu Zübeyde Hanım Caddesi'nin alt kısmında devam eden Marmaray inşaatındaki çalışma anayolun çökertmesinin ardından yolda güvenlik tedbirleri artırıldı.

Asrın projesi olan Marmaray Kazlıçeşme istasyonuna kadar ulaşmış ve hizmete açılmıştı. Kazlıçeşme'den Halkalıya kadar devam edecek projenin çalışması aralıksız sürüyor. Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan ve yıllarca ünce dolgu yönetim ile yapıldığı iddia edilen Üst geçidin altında yapılan kazı ve boşaltma çalışması anayolu ortada ikiye bölünmüştü. Mahalle sakinleri ve sürücüler arasında büyük paniğe yol açan yoldaki yarılmaya Belediyenin mühendisler müdahale edip gerekli tedbirlerin alınmasının ardından çöken bölge yeniden dolgu yapılmıştı. Hbaeri yayınlamamızın ardından Ulusal Haber Ajansları Zeytinburnu Haber Gazetemize uluşarak görüntüleri aldılar ve servis yaptılar. Ulusal ve Yerel Basının bu çökmeyi gündeme geitrmesinin ardından Marmaray İnşaatını yürüten firma bölgede çalışmaları daha hassa yapmaya başladı. İlk olarak yol tamamen araç ve yaya uluşımına kapatıldı. Ardından çken bölgenin her iki taraflıl fora kazık ve istinat yönetemi ile güçlendirilmesi kararı alındı. Son olarak ise hem araç hemde yaya trafiğini sağlayan köprünün yıkılarak daha güçlü ve modern bir şekilde inşaa edilmesi kararı alındı. Köprünün yıkılmasına hemen başlanacak olması yolun hemen karşı tarafında yeralan Gazipaşa İlkokulunun öğrencilerinin okulların bitimine iki hafta kala geçişlerinin güvenli bir şekilde nasıl sağlanacağı sorusunu akıllara getirdi. Bunun için gerekli tedbirler alınmalı ve körünün bunun ardından yıkılması gerekiyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Zübeyde Hanım Caddesi'nin alt kısmında devam eden Marmaray inşaatındaki çalışma anayolun çökertmesinin ardından yolda güvenlik tedbirleri artırıldı.

Asrın projesi olan Marmaray Kazlıçeşme istasyonuna kadar ulaşmış ve hizmete açılmıştı. Kazlıçeşme'den Halkalıya kadar devam edecek projenin çalışması aralıksız sürüyor. Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan ve yıllarca ünce dolgu yönetim ile yapıldığı iddia edilen Üst geçidin altında yapılan kazı ve boşaltma çalışması anayolu ortada ikiye bölünmüştü.

Mahalle sakinleri ve sürücüler arasında büyük paniğe yol açan yoldaki yarılmaya Belediyenin mühendisler müdahale edip gerekli tedbirlerin alınmasının ardından çöken bölge yeniden dolgu yapılmıştı. Hbaeri yayınlamamızın ardından Ulusal Haber Ajansları Zeytinburnu Haber Gazetemize uluşarak görüntüleri aldılar ve servis yaptılar. Ulusal ve Yerel Basının bu çökmeyi gündeme geitrmesinin ardından Marmaray İnşaatını yürüten firma bölgede çalışmaları daha hassa yapmaya başladı.

İlk olarak yol tamamen araç ve yaya uluşımına kapatıldı. Ardından çken bölgenin her iki taraflıl fora kazık ve istinat yönetemi ile güçlendirilmesi kararı alındı. Son olarak ise hem araç hemde yaya trafiğini sağlayan köprünün yıkılarak daha güçlü ve modern bir şekilde inşaa edilmesi kararı alındı.

Köprünün yıkılmasına hemen başlanacak olması yolun hemen karşı tarafında yeralan Gazipaşa İlkokulunun öğrencilerinin okulların bitimine iki hafta kala geçişlerinin güvenli bir şekilde nasıl sağlanacağı sorusunu akıllara getirdi. Bunun için gerekli tedbirler alınmalı ve körünün bunun ardından yıkılması gerekiyor.

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.