SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Magandalar İşlek caddede terör estirdiler

KÜLTÜR 27.08.2020 - 17:29, Güncelleme: 27.08.2020 - 17:29
 

Magandalar İşlek caddede terör estirdiler

Zeytinburnu Maltepe Mahallesinde iş yeri açılışı için bir araya gelen motosikletli magandalar, trafiğe kapattıkları cadde ve sokakta "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yaparak terör estirdi.

Ortalığı dumana boğan magandalar, hiçbir kurala uymadıkları o anları sosyal medyada paylaştı.İstanbul'un çeşitli noktalarında trafikte motosikletle drift yaparak makas atan ve tek tekerlek üstünde giden magandalara bir yenisi daha eklendi. Tüm uyarılara, ağır para cezalarına ve uygulamalara rağmen mega kentte trafik terörü devam ediyor. Son olarak önceki hafta Pazar günü Fatih Topkapı Mahallesi'nde bir grup, açılış için bir araya geldi. Ne maske takan ne de sosyal mesafe kurallarına uyan gruptaki motosikletli bir maganda, Pazar Tekkesi Sokak'ta yanlama yapmaya başladı. Dakikalarca sokak ortasında kendi etrafında dönen sürücü terör estirdi Pazar günü motosikletli gruplar yine açılış için bir araya geldi. Gruptaki birçok motosikletli maganda, iş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Gümüşsuyu Caddesi'ni trafiğe kapattı. Magandalar burada dakikalarca yanlama yaparak hem ortalığı dumana boğdu hem de terör estirdi. Şov uğruna çevreye rahatsızlık vererek ortalığı dumana boğan maganda, o anları kaydettirip bir de sosyal medyada paylaştı. 
Zeytinburnu Maltepe Mahallesinde iş yeri açılışı için bir araya gelen motosikletli magandalar, trafiğe kapattıkları cadde ve sokakta "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yaparak terör estirdi.

Ortalığı dumana boğan magandalar, hiçbir kurala uymadıkları o anları sosyal medyada paylaştı.İstanbul'un çeşitli noktalarında trafikte motosikletle drift yaparak makas atan ve tek tekerlek üstünde giden magandalara bir yenisi daha eklendi.

Tüm uyarılara, ağır para cezalarına ve uygulamalara rağmen mega kentte trafik terörü devam ediyor. Son olarak önceki hafta Pazar günü Fatih Topkapı Mahallesi'nde bir grup, açılış için bir araya geldi. Ne maske takan ne de sosyal mesafe kurallarına uyan gruptaki motosikletli bir maganda, Pazar Tekkesi Sokak'ta yanlama yapmaya başladı. Dakikalarca sokak ortasında kendi etrafında dönen sürücü terör estirdi

Pazar günü motosikletli gruplar yine açılış için bir araya geldi. Gruptaki birçok motosikletli maganda, iş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Gümüşsuyu Caddesi'ni trafiğe kapattı. Magandalar burada dakikalarca yanlama yaparak hem ortalığı dumana boğdu hem de terör estirdi. Şov uğruna çevreye rahatsızlık vererek ortalığı dumana boğan maganda, o anları kaydettirip bir de sosyal medyada paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.