SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Lösev İyilik Tırı Zeytinburnu'nda

KÜLTÜR 21.03.2018 - 11:44, Güncelleme: 21.03.2018 - 11:44
 

Lösev İyilik Tırı Zeytinburnu'nda

Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam eden Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) "İyilik Tırı" İstanbul'daki son durağı olan Zeytinburnu'na geldi.

Zeytinburnu'ndaki Novotel'in bahçesinde park eden tırdan, lösemili çocuklar ve ailelerine yiyecek, giyecek, kırtasiye ve oyuncak yardımı yapıldı.LÖSEV İstanbul Halkla İlişkiler Koordinatörü Rana Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tırın tüm Anadolu'yu dolaşıp kanser hastası olan kişilerle ailelerine yardım ulaştırdığını ifade etti. Çetin, tırla kırmızı etten kuru gıdaya, giysiden temizlik, kırtasiye malzemesine, oyuncaktan ev eşyasına kadar birçok ürünü hasta ve hasta yakınlarına ulaştırıldığını dile getirerek, şunları kaydetti: "Yaklaşık 7-8 yıldır bu projemizi hiç durmaksızın devam ediyor. Bütün illeri dolaşarak geliyor. Bugün Zeytinburnu'ndayız. Tırımız yarından itibaren de Trakya'yı dolaşmaya başlayacak. Yardım ulaştırılan aileler vakfımıza kayıtlı. Vakfa kayıt olunması noktasında herhangi bir kriterimiz yok. Sadece kansere ilişkin bir hastalığın olması yeterli. Bugün 170 aileye yardım ulaştıracağız."
Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam eden Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) "İyilik Tırı" İstanbul'daki son durağı olan Zeytinburnu'na geldi.

Zeytinburnu'ndaki Novotel'in bahçesinde park eden tırdan, lösemili çocuklar ve ailelerine yiyecek, giyecek, kırtasiye ve oyuncak yardımı yapıldı.LÖSEV İstanbul Halkla İlişkiler Koordinatörü Rana Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tırın tüm Anadolu'yu dolaşıp kanser hastası olan kişilerle ailelerine yardım ulaştırdığını ifade etti.

Çetin, tırla kırmızı etten kuru gıdaya, giysiden temizlik, kırtasiye malzemesine, oyuncaktan ev eşyasına kadar birçok ürünü hasta ve hasta yakınlarına ulaştırıldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 7-8 yıldır bu projemizi hiç durmaksızın devam ediyor. Bütün illeri dolaşarak geliyor. Bugün Zeytinburnu'ndayız. Tırımız yarından itibaren de Trakya'yı dolaşmaya başlayacak. Yardım ulaştırılan aileler vakfımıza kayıtlı. Vakfa kayıt olunması noktasında herhangi bir kriterimiz yok. Sadece kansere ilişkin bir hastalığın olması yeterli. Bugün 170 aileye yardım ulaştıracağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.