SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Levent Çotuk Seçim Sonuçlarını değerlendirdi

KÜLTÜR 12.06.2015 - 12:09, Güncelleme: 12.06.2015 - 12:09
 

Levent Çotuk Seçim Sonuçlarını değerlendirdi

Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Çotuk seçim sonucunda ortaya çıkan tabloyu değerlendirdi.

Ey benim gönlü sıra dağlardan da büyük güzel yiğit kardeşim.  Sen Türkiyesin.  Sen bu tarihin en şerefli milletin evladısın. Evlad-ı Fatihan'sın.  Yakışanı yapmaktır sana yakışan.  Bak yaklaşıyor, yaklaşmakta olan. Kimsenin kimseye faydası dokunamayacağı gün gelip çatmadan, babanın oğlundan kaçacağı gün gelmeden, yapılacak çok işimiz var, bilesin. Öyle ya da böyle; bir şekilde bazı algılara uydun ve bu vesileyle bir tercih yaptın. Tercihin hayırlı olsun. Yarınların mübarek olsun. Fakat bugün aklı selim ile hareket etmek ve makul olmak zorundasın. Seçim sonuçları açıklanmaya başladığı andan itibaren, gördüğüm manzara içindeki sen, sen değilsin. Ecdadın değil. Sanki garbın hizipleri gibi bir hal almışsın. Bundan hemen vazgeçmelisin. Tek başına hükümet kurulamıyor diye sevinip zafer naraları atan değil, durumdan vazife çıkaran olmalısın. Kardeşinin göz yaşı ile ferahlayamazsın. Haklı olarak, kutuplaşmadan şikayet ederken, aynı hataya sende düşmemelisin. Bak ben Saadet Partisiyim. Milletvekili adayı olarak hep anlattım. "Derdimiz oyların bölünmemesi değil, Ülkenin bölünmemesidir" dedim. Kastettiğim sadece "toprak bölünmesin" değildi. Esasen "İnsanlarımız bölünmesin"i dert ediniyorduk. Nedir şu gördüklerim? Öbür taraftan bir diğer kardeşim; seçmeni cezalandırmak ister gibi, sırf karşı düşüncenin tarafı olduğu için, haydi hizmetler dursun da, enflasyon çıksın da, döviz yükselsin, piyasalar yerle bir olsun da, aklınız başınıza gelsin demek de ne demek oluyor? Bu seni gerçekten mutlu mu edecek? Neden içgüdüsel davranıyor, oraya buraya saldırma ihtiyacı hissediyorsun? Hala mı ötekileştiriyorsun senden olmayanı? Sen misin bu kardeşim? Neden tanıyamıyorum seni artık? Bu "görün bilmem neyinizi" dili iyi bir dil değildir. Bak ey sevgili, en sevgili, güzeller güzeli, gönlü zengin, yiğit kardeşim. Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan. Ben Saadet Partisiyim, Milli Görüş'üm. Buradan sanki ahireti görüyormuş gibi konuşuyorum. Siyonizm İlmek İlmek planlarını işlemeye devam ediyor. Her gün -1 gün olarak düşüyor geleceğinden. Ne zaman uyanacaksın ey benim canım ciğerim? Ne zaman, verdikçe artacak olan Sevgi'ni sloganlardan çıkarıp karşında durana sunacaksın? Ben, O %2 diye dalga geçtiğin, eski kafalı olmakla, bölücü olmakla suçladığın Saadet Partisinin bir neferiyim. Benim sevgim hiçbir baraja takılmaz. Aziz Milletimin kıymetli ve şerefli tüm evlatlarına yeter. Ben Milli Görüşüm. Bu milletin Makul sesiyim. Hakk'ı Hak, Batıl'ı Batıl olarak görmekle vazifeliyim. Hepinizi, Hepimizi, Makul olmaya, boşaltılmış olan kavramların içini yeniden doldurmaya davet ediyorum. Ne olacaksa olacak. Bu Vatan için; ama benimle, ama bensiz, her ne yapılacaksa, en mükemmeli, en iyisi, en doğru ve en hayırlısı için gayret göstermeli, öyle temenni etmeliyiz. Cenab-ı ALLAH'a öyle Dua etmeliyiz. Levent Çotuk
Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Çotuk seçim sonucunda ortaya çıkan tabloyu değerlendirdi.

Ey benim gönlü sıra dağlardan da büyük güzel yiğit kardeşim.  Sen Türkiyesin.  Sen bu tarihin en şerefli milletin evladısın. Evlad-ı Fatihan'sın.  Yakışanı yapmaktır sana yakışan.  Bak yaklaşıyor, yaklaşmakta olan. Kimsenin kimseye faydası dokunamayacağı gün gelip çatmadan, babanın oğlundan kaçacağı gün gelmeden, yapılacak çok işimiz var, bilesin.
Öyle ya da böyle; bir şekilde bazı algılara uydun ve bu vesileyle bir tercih yaptın. Tercihin hayırlı olsun. Yarınların mübarek olsun.

Fakat bugün aklı selim ile hareket etmek ve makul olmak zorundasın. Seçim sonuçları açıklanmaya başladığı andan itibaren, gördüğüm manzara içindeki sen, sen değilsin. Ecdadın değil. Sanki garbın hizipleri gibi bir hal almışsın. Bundan hemen vazgeçmelisin. Tek başına hükümet kurulamıyor diye sevinip zafer naraları atan değil, durumdan vazife çıkaran olmalısın. Kardeşinin göz yaşı ile ferahlayamazsın. Haklı olarak, kutuplaşmadan şikayet ederken, aynı hataya sende düşmemelisin.

Bak ben Saadet Partisiyim. Milletvekili adayı olarak hep anlattım. "Derdimiz oyların bölünmemesi değil, Ülkenin bölünmemesidir" dedim. Kastettiğim sadece "toprak bölünmesin" değildi. Esasen "İnsanlarımız bölünmesin"i dert ediniyorduk. Nedir şu gördüklerim? Öbür taraftan bir diğer kardeşim; seçmeni cezalandırmak ister gibi, sırf karşı düşüncenin tarafı olduğu için, haydi hizmetler dursun da, enflasyon çıksın da, döviz yükselsin, piyasalar yerle bir olsun da, aklınız başınıza gelsin demek de ne demek oluyor?

Bu seni gerçekten mutlu mu edecek? Neden içgüdüsel davranıyor, oraya buraya saldırma ihtiyacı hissediyorsun?
Hala mı ötekileştiriyorsun senden olmayanı? Sen misin bu kardeşim? Neden tanıyamıyorum seni artık? Bu "görün bilmem neyinizi" dili iyi bir dil değildir. Bak ey sevgili, en sevgili, güzeller güzeli, gönlü zengin, yiğit kardeşim.
Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan. Ben Saadet Partisiyim, Milli Görüş'üm. Buradan sanki ahireti görüyormuş gibi konuşuyorum. Siyonizm İlmek İlmek planlarını işlemeye devam ediyor. Her gün -1 gün olarak düşüyor geleceğinden.
Ne zaman uyanacaksın ey benim canım ciğerim?

Ne zaman, verdikçe artacak olan Sevgi'ni sloganlardan çıkarıp karşında durana sunacaksın? Ben, O %2 diye dalga geçtiğin, eski kafalı olmakla, bölücü olmakla suçladığın Saadet Partisinin bir neferiyim. Benim sevgim hiçbir baraja takılmaz. Aziz Milletimin kıymetli ve şerefli tüm evlatlarına yeter. Ben Milli Görüşüm. Bu milletin Makul sesiyim. Hakk'ı Hak, Batıl'ı Batıl olarak görmekle vazifeliyim. Hepinizi, Hepimizi, Makul olmaya, boşaltılmış olan kavramların içini yeniden doldurmaya davet ediyorum. Ne olacaksa olacak. Bu Vatan için; ama benimle, ama bensiz, her ne yapılacaksa, en mükemmeli, en iyisi, en doğru ve en hayırlısı için gayret göstermeli, öyle temenni etmeliyiz. Cenab-ı ALLAH'a öyle Dua etmeliyiz.

Levent Çotuk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.