SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kızılay Zeytinburnu 23 Nisan'da çocukları unutmadı

GÜNDEM 24.04.2021 - 07:11, Güncelleme: 24.04.2021 - 07:11
 

Kızılay Zeytinburnu 23 Nisan'da çocukları unutmadı

Kızılay Zeytinburnu Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit, gazi, sağlık çalışanları, dezavantajlı ve yoksul ailelerin çocuklarına hediyeler dağıtıldı.

Zeytinburnu'nda Kızılay Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit, gazi, sağlık çalışanları ve yoksul ailelerin çocuklarına hediyeler dağıtıldı.Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Kızılay Kadın Kolları Başkanı Sibel Karakulak Mengülerek, Gençlik Kolları Başkanı Alperen Burak Ekşi ve gönüllü Kızılay çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda onları evlerinde ziyaret ederek çeşitli oyuncaklar, kitap, bayrak, şeker ve balon verdi. 23 Nisan olması nedeniyle gönüllü Kızılay çalışanları ile çocukları evlerinde ziyaret ettiğini söyleyen Kızlay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı; "Özellikle pandemi süreci çocuklarımızın için zorlu geçiyor. Okullarına gidemiyorlar, sokaklarda eski neşeleriyle oynayamıyorlar. Onlar bizim geleceğimiz, umudumuz. Bizler de bugün gönüllü Kızılay çalışanları ile çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek onların bayramlarını kutladık. Bu zor günlerin geçeceğine olan inancımızı tazeledik. Umuyoruz ki evlerimizde kutladığımız son 23 Nisan olur ve bundan sonraki bayramları sokaklarda hep birlikte coşkuyla kutlarız" dedi. Yüzlerindeki tebessüme sebep oldukları için mutluluk duyduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Alperen Burak Ekşi, "Kızılay Gençlik Kolları olarak, bizler için canlarını feda eden şehit ve gazi çocuklarını ziyaret ettik. Yüzlerindeki tebessüme sebep olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Genç Kızılay ailesi olarak, şehit ailelerimizin ve çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bugün bize eşlik eden Kızılay ailesine teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.
Kızılay Zeytinburnu Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit, gazi, sağlık çalışanları, dezavantajlı ve yoksul ailelerin çocuklarına hediyeler dağıtıldı.

Zeytinburnu'nda Kızılay Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit, gazi, sağlık çalışanları ve yoksul ailelerin çocuklarına hediyeler dağıtıldı.Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Kızılay Kadın Kolları Başkanı Sibel Karakulak Mengülerek, Gençlik Kolları Başkanı Alperen Burak Ekşi ve gönüllü Kızılay çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda onları evlerinde ziyaret ederek çeşitli oyuncaklar, kitap, bayrak, şeker ve balon verdi.

23 Nisan olması nedeniyle gönüllü Kızılay çalışanları ile çocukları evlerinde ziyaret ettiğini söyleyen Kızlay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı; "Özellikle pandemi süreci çocuklarımızın için zorlu geçiyor. Okullarına gidemiyorlar, sokaklarda eski neşeleriyle oynayamıyorlar. Onlar bizim geleceğimiz, umudumuz. Bizler de bugün gönüllü Kızılay çalışanları ile çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek onların bayramlarını kutladık. Bu zor günlerin geçeceğine olan inancımızı tazeledik. Umuyoruz ki evlerimizde kutladığımız son 23 Nisan olur ve bundan sonraki bayramları sokaklarda hep birlikte coşkuyla kutlarız" dedi.

Yüzlerindeki tebessüme sebep oldukları için mutluluk duyduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Alperen Burak Ekşi, "Kızılay Gençlik Kolları olarak, bizler için canlarını feda eden şehit ve gazi çocuklarını ziyaret ettik. Yüzlerindeki tebessüme sebep olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Genç Kızılay ailesi olarak, şehit ailelerimizin ve çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bugün bize eşlik eden Kızılay ailesine teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.