SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kitap Okuma Yarışması'nda Hasat Zamanı

KÜLTÜR 15.05.2014 - 19:30, Güncelleme: 15.05.2014 - 19:30
 

Kitap Okuma Yarışması'nda Hasat Zamanı

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Sınavı için geri sayım başladı.

7 Nisan tarihinde başlayan yarışmaya kayıt yaptıran ve bu süre içinde gruplarına ait 7 kitabı okuyan üyeler 17 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan sınavda dereceye girebilmek için yarışacak.17 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 10.Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Sınavı, Beştelsiz, Seyitnizam, Merkezefendi ve Veliefendi Bilgi Evleri için Haluk Ündeğer İlkokulu'nda; Sümer, Yeşiltepe ve Yenidoğan-Gökalp Bilgi Evleri için Haluk Ündeğer Lisesi'nde yapılacak. Sınav, 4, 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin oluşturduğu 1. ve 2. Gruplar için Sabah saat 10.00'da; lise öğrencileri ile üniversite öğrencileri ve yetişkinlerin oluşturduğu 3. ve 4. gruplar için ise öğleden sonra saat 14.00'te başlayacak. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilecek olan sınavın her oturumu 100 dakika sürecek. Kitap okuma konusuna büyük önem veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın: "Kitaplardan edindiğimiz bilgi ve tecrübeler ışığında geleceğimizi daha güzel inşa ederiz. Yepyeni dünyaların kapısını açtığımız kitaplarla geleceğe daha güvenle yürüyeceğiz. Kitap Okuma Yarışması'na katılan tüm Zeytinburnulu hemşerilerime başarılar diliyorum. Bu yarışmanın kaybedeni yok, kazananı çok." şeklinde konuştu. Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç sınava katılacak olan tüm yarışmacılara, sınav saatinden bir saat önce okul bahçesinde olmalarını, sınava gelirken yanlarında sınav giriş kartlarıyla birlikte kendilerini tanıtan bir kimlik kartı bulundurmaları uyarısında bulundu. Sınav sonuçlarına göre başarı göstererek ilk on dereceye girecek olan üyeler, katılım şartnamesinde belirtilen para ödüllerinin sahibi olurlarken ilk üç dereceyi alan üyeler, ailelerinden iki kişiyle beraber "Kapadokya" kültür gezisine katılmaya da hak kazanacak. 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 14.00'te yapılacak olan ödül töreni Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Sınavı için geri sayım başladı.

7 Nisan tarihinde başlayan yarışmaya kayıt yaptıran ve bu süre içinde gruplarına ait 7 kitabı okuyan üyeler 17 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan sınavda dereceye girebilmek için yarışacak.17 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 10.Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Sınavı, Beştelsiz, Seyitnizam, Merkezefendi ve Veliefendi Bilgi Evleri için Haluk Ündeğer İlkokulu'nda; Sümer, Yeşiltepe ve Yenidoğan-Gökalp Bilgi Evleri için Haluk Ündeğer Lisesi'nde yapılacak. Sınav, 4, 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin oluşturduğu 1. ve 2. Gruplar için Sabah saat 10.00'da; lise öğrencileri ile üniversite öğrencileri ve yetişkinlerin oluşturduğu 3. ve 4. gruplar için ise öğleden sonra saat 14.00'te başlayacak. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilecek olan sınavın her oturumu 100 dakika sürecek.

Kitap okuma konusuna büyük önem veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın: "Kitaplardan edindiğimiz bilgi ve tecrübeler ışığında geleceğimizi daha güzel inşa ederiz. Yepyeni dünyaların kapısını açtığımız kitaplarla geleceğe daha güvenle yürüyeceğiz. Kitap Okuma Yarışması'na katılan tüm Zeytinburnulu hemşerilerime başarılar diliyorum. Bu yarışmanın kaybedeni yok, kazananı çok." şeklinde konuştu.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç sınava katılacak olan tüm yarışmacılara, sınav saatinden bir saat önce okul bahçesinde olmalarını, sınava gelirken yanlarında sınav giriş kartlarıyla birlikte kendilerini tanıtan bir kimlik kartı bulundurmaları uyarısında bulundu.

Sınav sonuçlarına göre başarı göstererek ilk on dereceye girecek olan üyeler, katılım şartnamesinde belirtilen para ödüllerinin sahibi olurlarken ilk üç dereceyi alan üyeler, ailelerinden iki kişiyle beraber "Kapadokya" kültür gezisine katılmaya da hak kazanacak. 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 14.00'te yapılacak olan ödül töreni Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.