SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kiptaş Locamahal projesinde satışlar başladı

KÜLTÜR 19.08.2017 - 20:06, Güncelleme: 19.08.2017 - 20:06
 

Kiptaş Locamahal projesinde satışlar başladı

Bugün satışa çıkarılan Kiptaş Locamahal projesinde yer alan konutların metrekare bilgileri ve fiyat listesi belli oldu.

Kiptaş Locamahal projesinde satışlar başladıKİPTAŞ tarafından Zeytinburnu Sahili’ne 800 metre mesafede inşa edilecek olan Locamahal projesinde fiyatlar belli oldu. Projedeki konutlar bugün (18 Ağustos 2017) satışa çıkarıldı. Locamahal projesindeki 2+1 dairelerde 680 bin TL’den, 3+1 daireler 890 bin TL’den, 4+1 daireler ise 1 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Kiptaş Locamahal ödeme planına göre yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Konut bedelinin kalan kısmı ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Projede yer alan konutların genişlikleri ise 2+1’lerde 99-128 metrekare, 3+1’lerde 154-178 metrekare, 4+1’lerde ise 208 metrekare olarak tasarlanıyor. Locamahal projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Lokasyonuyla dikkat çeken proje, Veliefendi Hipodromu’nun yanı başında, Sahil yolu ve E5’in tam ortasında, Bakırköy’e, Atatürk Havalimanı’na, Yenikapı İDO iskelesine, Avrasya Tüneli ve Marmaray’la Anadolu Yakas’ına dakikalarla ifade edilecek mesafede konumlanıyor. Ayrıca projenin çevresinde hastaneler, AVM’ler, okullar ve parklar yer alıyor. Locamahal projesinin sunduğu sosyal donatılar arasında ise sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, güvenlik, otopark, çocuk oyun alanları, peyzaj ve spor alanları bulunuyor.
Bugün satışa çıkarılan Kiptaş Locamahal projesinde yer alan konutların metrekare bilgileri ve fiyat listesi belli oldu.

Kiptaş Locamahal projesinde satışlar başladıKİPTAŞ tarafından Zeytinburnu Sahili’ne 800 metre mesafede inşa edilecek olan Locamahal projesinde fiyatlar belli oldu. Projedeki konutlar bugün (18 Ağustos 2017) satışa çıkarıldı.

Locamahal projesindeki 2+1 dairelerde 680 bin TL’den, 3+1 daireler 890 bin TL’den, 4+1 daireler ise 1 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Kiptaş Locamahal ödeme planına göre yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Konut bedelinin kalan kısmı ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor.

Projede yer alan konutların genişlikleri ise 2+1’lerde 99-128 metrekare, 3+1’lerde 154-178 metrekare, 4+1’lerde ise 208 metrekare olarak tasarlanıyor. Locamahal projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Lokasyonuyla dikkat çeken proje, Veliefendi Hipodromu’nun yanı başında, Sahil yolu ve E5’in tam ortasında, Bakırköy’e, Atatürk Havalimanı’na, Yenikapı İDO iskelesine, Avrasya Tüneli ve Marmaray’la Anadolu Yakas’ına dakikalarla ifade edilecek mesafede konumlanıyor. Ayrıca projenin çevresinde hastaneler, AVM’ler, okullar ve parklar yer alıyor.

Locamahal projesinin sunduğu sosyal donatılar arasında ise sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, güvenlik, otopark, çocuk oyun alanları, peyzaj ve spor alanları bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.