SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kılıçdaroğlu Zeytinburnu'nda

GÜNDEM 09.05.2015 - 17:09, Güncelleme: 09.05.2015 - 17:09
 

Kılıçdaroğlu Zeytinburnu'nda

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim çalışmaları kapsamında bugün geldiği İstanbul'da, İstanbul 2. Bölge milletvekilli adayları ile birlikte seçim bölgelerinde seçim turu atıyor.

Zeytinburnu'nda kendisini bekleyen partililere hitap eden Kılıçdaroğlu, partililerden bugüne kadar kendilerine oy vermemiş seçmenler ile sandık başına gitmelerini, iktidara 13 yıllık kredi verdiklerini hatırlatmasını isteyerek, "6.2 milyon işsizimiz var, 17 milyon yoksulumuz var, 2 milyon Suriyeli'ye ödediğimiz 5.5 milyon dolarımız var, içinize siniyor mu diye sorun" diye konuştu. Öğleden sonra geldiği Atatürk Havaalanı'da, CHP Genel sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 2. Bölge milletvekili adayları ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, konvoy eşliğinde Zeytinburnu'na geçti. Zeytinburnu Meydanı'nda kendisini bekleyen partililere yönelik olarak programda olmayan kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, partililerden, bugüne kadar CHP'ye oy vermemiş seçmenler ile birlikte sandığa gitmelerini istedi. Kılıçdaroğlu, partililerden, kendilerine oy vermemiş seçmenlere 13 yıldır iktidara kredi verdiklerini hatırlatmalarını isteyerek, "13 yıldır bir iktidara kredi verdin, 13 yıl. 13 yılın sonunda 6 milyon 200 bin işsizimiz var, 17 milyon yoksulumuz var, aylığı 1000 liranın altında olan 8 milyon emeklimiz var, izlenen yanlış dış politika nedeniyle 2 milyon Suriyelimiz var. 2 milyon suriyeli'ye ödediğiniz 5.5 milyon dolarımız var. İçine siniyor mu diye sorun. O zaman diyeceksiniz ki gelin beraber yeni bir başlangıç yapalım" diye konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yoksulluğu tarihe gömeceğiz. Açlığı tarihe gömeceğiz. Yoksul kimse kalmayacak, herkes huzur içinde yaşayacak. Bu ülkeye barışı ve demokrasiyi getireceğiz. Hiçbir ayırım yapmadan bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Ne inancına, ne kimliğine, ne yaşam tarzına, kimsenin müdahale etmesine izin vermeyeceğiz. Diyeceğiz ki ben sizin sorunlarınızı çözeceğim. CHP sizin sorularınızı çözecek, CHP Türkiye'nin sorunlarını çözecek. CHP onurlu Türkiye'yi onurlu yurttaşları ayağa kaldıracak. Onun için diyeceksiniz ki gel arkadaşım, beraber sandığa gidelim. Yeni bir başlangıç yapalım, altı okun altına mührümüzü basalım. Evet diyelim yeni bir başlangıç olsun.  Hepinizin çalışması lazım. Esnafın çalışması lazım CHP için, yoksulun çalışması lazım CHP için. Yeni bir başlangıç, işsizliğin olmadığı, yoksulluğun olmadığı, fakir fukaranın olmadığı, herkesin huzur içinde yaşadığı, her evde tencerenin kaynadığı güzel bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz." Kılıçdaroğlu Zeytinburnu ilçesinde başladığı seçim turuna, akşam saatlerine kadar Fatih, Bayrampaşa, Esenler, Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Kağıthane ile sürdürecek. Kılıçdaroğlu'nun Fatih Kocamustafapaşa ve Eyüp Alibeyköy'de halka hitap etmesi bekleniyor ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim çalışmaları kapsamında bugün geldiği İstanbul'da, İstanbul 2. Bölge milletvekilli adayları ile birlikte seçim bölgelerinde seçim turu atıyor.

Zeytinburnu'nda kendisini bekleyen partililere hitap eden Kılıçdaroğlu, partililerden bugüne kadar kendilerine oy vermemiş seçmenler ile sandık başına gitmelerini, iktidara 13 yıllık kredi verdiklerini hatırlatmasını isteyerek, "6.2 milyon işsizimiz var, 17 milyon yoksulumuz var, 2 milyon Suriyeli'ye ödediğimiz 5.5 milyon dolarımız var, içinize siniyor mu diye sorun" diye konuştu. Öğleden sonra geldiği Atatürk Havaalanı'da, CHP Genel sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 2. Bölge milletvekili adayları ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, konvoy eşliğinde Zeytinburnu'na geçti.

Zeytinburnu Meydanı'nda kendisini bekleyen partililere yönelik olarak programda olmayan kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, partililerden, bugüne kadar CHP'ye oy vermemiş seçmenler ile birlikte sandığa gitmelerini istedi. Kılıçdaroğlu, partililerden, kendilerine oy vermemiş seçmenlere 13 yıldır iktidara kredi verdiklerini hatırlatmalarını isteyerek, "13 yıldır bir iktidara kredi verdin, 13 yıl. 13 yılın sonunda 6 milyon 200 bin işsizimiz var, 17 milyon yoksulumuz var, aylığı 1000 liranın altında olan 8 milyon emeklimiz var, izlenen yanlış dış politika nedeniyle 2 milyon Suriyelimiz var. 2 milyon suriyeli'ye ödediğiniz 5.5 milyon dolarımız var. İçine siniyor mu diye sorun. O zaman diyeceksiniz ki gelin beraber yeni bir başlangıç yapalım" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yoksulluğu tarihe gömeceğiz. Açlığı tarihe gömeceğiz. Yoksul kimse kalmayacak, herkes huzur içinde yaşayacak. Bu ülkeye barışı ve demokrasiyi getireceğiz. Hiçbir ayırım yapmadan bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Ne inancına, ne kimliğine, ne yaşam tarzına, kimsenin müdahale etmesine izin vermeyeceğiz. Diyeceğiz ki ben sizin sorunlarınızı çözeceğim. CHP sizin sorularınızı çözecek, CHP Türkiye'nin sorunlarını çözecek. CHP onurlu Türkiye'yi onurlu yurttaşları ayağa kaldıracak. Onun için diyeceksiniz ki gel arkadaşım, beraber sandığa gidelim. Yeni bir başlangıç yapalım, altı okun altına mührümüzü basalım. Evet diyelim yeni bir başlangıç olsun.  Hepinizin çalışması lazım. Esnafın çalışması lazım CHP için, yoksulun çalışması lazım CHP için. Yeni bir başlangıç, işsizliğin olmadığı, yoksulluğun olmadığı, fakir fukaranın olmadığı, herkesin huzur içinde yaşadığı, her evde tencerenin kaynadığı güzel bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz."

Kılıçdaroğlu Zeytinburnu ilçesinde başladığı seçim turuna, akşam saatlerine kadar Fatih, Bayrampaşa, Esenler, Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Kağıthane ile sürdürecek. Kılıçdaroğlu'nun Fatih Kocamustafapaşa ve Eyüp Alibeyköy'de halka hitap etmesi bekleniyor

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.