SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kevser ile Emirhan görkemli düğünle dünya evine girdi

GÜNDEM 24.10.2022 - 08:47, Güncelleme: 24.10.2022 - 09:51
 

Kevser ile Emirhan görkemli düğünle dünya evine girdi

Altun Tekstil ve Altun Emlak'ın sahibi İşadamı Necdet Altun'un oğlu Emirhan Altun İBB Florya Sosyal tesislerinde yapılan görkemli düğünle Kevser Uslu Hanımefendi ile dünya evine girdi. Genç çiftlerin nikah akdini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Düğünde sahne alan Mehmet Sıraç ve Sıra Gecesi ekibi ise davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Davetliler Kevser ve Emirhan’ın en özel günlerine şahitlik etmek için erken saatlerden itibaren İBB Florya Sosyal tesislerine gelmeye başladılar. Misafirleri kapıda Damadın annesi Gönül Yılmaz ve Babası Necdet Altun ile Gelin Hanımın annesi Saniye Uslu ile Babası Yaşar Uslu kapıda karşıladılar.  Davetlilerin yerlerini almasının ardından nikah akdine geçildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Kevser ve Emirhan’a o önemli soruyu sordu. Evet cevabının ardından Başkan Arısoy genç çiftleri eş ilan etti. Evlilik cüzdanını ise gelin hanıma takdim etti. Aile fotoğrafıyla birlikte nikah akdi sona erdi.  Nikah akdinin tamamlanmasıyla birlikte davetliler bir taraftan akşam yemeğin yerken diğer taraftan takı merasimine geçildi. Çiftlere ilk aile yakınları takıların takdim etti ardından misafirler takı için uzun kuyruklar oluşturdu.  Takı merasimin tamamlanmasıyla unutulmaz Malatya ve Elazığ gecesi başladı. Halaylar ve çayda çıra ile eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Mehmet Sıraç ve Sıra Gecesi ekibi söyledikleri türküler ve yatıkları Showlarla davetlilerden tam not aldı.  Düğünün sonunda önce damat Emirhan ardından gelin Kevser ve çiftlerin babaları Necdet Altun ile Yaşar Uslu davulun üstüne çıkara adeta Show yaptılar. Unutulmaz dillere destan düğün misafirlerin uğurlanmasıyla sona erdi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak bizlerde Kevser ve Emirhan Kardeşlerimize bir ömür mutluk diliyoruz.   
Altun Tekstil ve Altun Emlak'ın sahibi İşadamı Necdet Altun'un oğlu Emirhan Altun İBB Florya Sosyal tesislerinde yapılan görkemli düğünle Kevser Uslu Hanımefendi ile dünya evine girdi. Genç çiftlerin nikah akdini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Düğünde sahne alan Mehmet Sıraç ve Sıra Gecesi ekibi ise davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Davetliler Kevser ve Emirhan’ın en özel günlerine şahitlik etmek için erken saatlerden itibaren İBB Florya Sosyal tesislerine gelmeye başladılar. Misafirleri kapıda Damadın annesi Gönül Yılmaz ve Babası Necdet Altun ile Gelin Hanımın annesi Saniye Uslu ile Babası Yaşar Uslu kapıda karşıladılar. 

Davetlilerin yerlerini almasının ardından nikah akdine geçildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Kevser ve Emirhan’a o önemli soruyu sordu. Evet cevabının ardından Başkan Arısoy genç çiftleri eş ilan etti. Evlilik cüzdanını ise gelin hanıma takdim etti. Aile fotoğrafıyla birlikte nikah akdi sona erdi. 

Nikah akdinin tamamlanmasıyla birlikte davetliler bir taraftan akşam yemeğin yerken diğer taraftan takı merasimine geçildi. Çiftlere ilk aile yakınları takıların takdim etti ardından misafirler takı için uzun kuyruklar oluşturdu. 

Takı merasimin tamamlanmasıyla unutulmaz Malatya ve Elazığ gecesi başladı. Halaylar ve çayda çıra ile eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Mehmet Sıraç ve Sıra Gecesi ekibi söyledikleri türküler ve yatıkları Showlarla davetlilerden tam not aldı. 

Düğünün sonunda önce damat Emirhan ardından gelin Kevser ve çiftlerin babaları Necdet Altun ile Yaşar Uslu davulun üstüne çıkara adeta Show yaptılar. Unutulmaz dillere destan düğün misafirlerin uğurlanmasıyla sona erdi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak bizlerde Kevser ve Emirhan Kardeşlerimize bir ömür mutluk diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.