SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

‘Kentsel Yenilemenin önündeki engelleri acil kaldırın’

GÜNDEM 02.02.2021 - 20:30, Güncelleme: 02.02.2021 - 20:30
 

‘Kentsel Yenilemenin önündeki engelleri acil kaldırın’

Zeytinburnu Belediyesi meclisinin gündemi yine kentsel dönüşüm oldu. CHP’li meclis üyeleri Zeytinburnu’nda depreme ve dönüşüme dair sağlıklı bir çalışma yapılmadığını öne sürerken, İYİ Parti Meclis üyesi Mustafa Güreler ne yapıldığını sordu.

İyi Partili Meclis Üyesi Mustafa Güreler, kentsel dönüşümle ilgili mali, teknik, finansal ve sosyolojik anlamdaki tüm çalışmaların yapılarak, binaların yenilenmesinin önündeki engellerin kaldırılması yönündeki çalışmaların acilen yapılması gerektiğini söyledi.Zeytinburnu’nda yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili sorularda yönelten Güreler,  Belediyenin 2021 programı nedir?  Binalarını yenilemek ve güçlendirmek isteyen vatandaşlar için sağlanan kolaylıklar nelerdir?  Hükümetin mali destek ya da kredi verilmesiyle ilgili bir çalışmanız var mı?  Dönüşümle ilgili yapılan uygulamalar nelerdir?  Vatandaşların faydalanacağı bağımsız bölüm sayısı nedir?  Belediyemizin dünya genelinde konuyla ilgili incelediği bir uygulama var mıdır?  Varsa sonuçları paylaşılmış mıdır?  Merkezefendi Üsküp bölgesinde gelinen aşama nedir?  Kentsel dönüşüm konusunda İBB ile ortak bir çalışma var mıdır? İlçedeki toplanma alanlarındaki son durum nedir?” diyerek konuşmasını tamamladı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi meclisinin gündemi yine kentsel dönüşüm oldu. CHP’li meclis üyeleri Zeytinburnu’nda depreme ve dönüşüme dair sağlıklı bir çalışma yapılmadığını öne sürerken, İYİ Parti Meclis üyesi Mustafa Güreler ne yapıldığını sordu.

İyi Partili Meclis Üyesi Mustafa Güreler, kentsel dönüşümle ilgili mali, teknik, finansal ve sosyolojik anlamdaki tüm çalışmaların yapılarak, binaların yenilenmesinin önündeki engellerin kaldırılması yönündeki çalışmaların acilen yapılması gerektiğini söyledi.Zeytinburnu’nda yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili sorularda yönelten Güreler, 

Belediyenin 2021 programı nedir? 

Binalarını yenilemek ve güçlendirmek isteyen vatandaşlar için sağlanan kolaylıklar nelerdir? 

Hükümetin mali destek ya da kredi verilmesiyle ilgili bir çalışmanız var mı? 

Dönüşümle ilgili yapılan uygulamalar nelerdir? 

Vatandaşların faydalanacağı bağımsız bölüm sayısı nedir? 

Belediyemizin dünya genelinde konuyla ilgili incelediği bir uygulama var mıdır? 

Varsa sonuçları paylaşılmış mıdır? 

Merkezefendi Üsküp bölgesinde gelinen aşama nedir? 

Kentsel dönüşüm konusunda İBB ile ortak bir çalışma var mıdır? İlçedeki toplanma alanlarındaki son durum nedir?” diyerek konuşmasını tamamladı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.