SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kazlıçeşme Marmaray'da Bomba Paniği

KÜLTÜR 11.01.2015 - 14:03, Güncelleme: 11.01.2015 - 14:03
 

Kazlıçeşme Marmaray'da Bomba Paniği

Zeytinburnu'nda şüpheli bir valiz bomba uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Valizden erkek giysileri çıktı.

Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu önünde bulunan otobüs duraklarına bırakılan yolcu valizini görenler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipler, şüpheli valizi inceledikten sonra içerisinde patlayıcı olabileceği ihtimali üzerine güvenlik önlemi alarak şerit çekti. Ekipler durumu, bomba imha ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, şüpheli valizi fünye ile patlattı. Valiz içerisinden erkek giysileri çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri valiz ve içerisinden çıkan giysileri delil torbasına koydu, daha detaylı incelemek üzere emniyete götürdü. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'nda şüpheli bir valiz bomba uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Valizden erkek giysileri çıktı.

Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu önünde bulunan otobüs duraklarına bırakılan yolcu valizini görenler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipler, şüpheli valizi inceledikten sonra içerisinde patlayıcı olabileceği ihtimali üzerine güvenlik önlemi alarak şerit çekti. Ekipler durumu, bomba imha ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, şüpheli valizi fünye ile patlattı. Valiz içerisinden erkek giysileri çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri valiz ve içerisinden çıkan giysileri delil torbasına koydu, daha detaylı incelemek üzere emniyete götürdü.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.